• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Müller Möbelfabrikation - Mobiele lijn

Müller Möbelfabrikation - Mobiele Lijncollectie, 16:6

Wat u ook wilt. De Mobile Line van Müller Möbel is het designidee voor schoonheid, functionaliteit en individualiteit in één. Gewichtloos, flexibel en resistent is hoe de meubelstukken worden gemaakt. Het 2.5 mm dikke metaal wordt verwerkt in een handpers, het wordt met de hand gelast en met de hand geschilderd. Mobile Line meubelen zijn lang meegaan en bestand en verplaatsen zich telkens wanneer de eigenaar van adres verandert.

De sideboards en trolleys uit de Mobile Line van Müller Möbel zijn alleen en in groepsverfrissend. Alle dressoirs worden geleverd met aluminium skids of op wielen met stoppers. De kleine trolleys hebben vele functies: open of gesloten, met of zonder softstopper deuren of achterwanden en kabelgat. En: ze zijn stabiel als je er bovenop zit.

Het einde van deze individualiteit moet nog komen: de beproefde Mobile Line voorziet de gebruikers sinds vele jaren van meer nieuwe details en vormen. De nieuwste update was de kleur. De Duitse fabrikant biedt de Mobile Line ook aan in twee kleuren uit één stuk: binnenlak in de ene kleur en buitenlak in een andere kleur. Een absoluut wow-effect is gegarandeerd in alle RAL-combinaties.