• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Magisso - Self Cooling Ceramics Collectie

Magisso - Zelfkoelende Collectie - Banner

De keramiek van de Self Cooling Collection van Magisso inspireert met een zelfkoelende functie en een moderne uitstraling. De collectie omvat diverse zwarte keramiek van Simon Stevens. Natuurlijke koelsystemen voor drank en voedsel.

Zelfkoelende functie

Houd het gewoon een minuut onder koud water en de keramiek - of het nu gaat om glas, kom of mok - zal de koude twee tot vier uur bewaren. Met tot 40% onder de buitentemperatuur koelt Magisso-keramiek koud eten en drinken. Een verfrissend biertje, ijs of een knapperige salade blijft lang koel met de zelfkoelende kommen en glazen van de Cooling Collection. Grote koeltassen of ijsblokjes die de drank water geven kunnen veilig in de (koelkast)kast blijven staan.

Schrijf u gewoon in

Gemaakt van zwart keramiek, kunnen alle vaten in de collectie eenvoudig met krijt worden geïndividualiseerd. Dips, sauzen, salades of drankjes - schrijf gewoon op wat er in zit.

Witte letters op een zwarte achtergrond, dit ziet er niet alleen bijzonder elegant uit, maar is ook praktisch. Namen, mooie spreuken of kleine motieven kunnen ook op de keramiek worden geschreven. Praktisch voor grillpartijen, verjaardagen en andere gelegenheden.

Bekroond ontwerp

In 2015 werd de Cool-ID cup beker bekroond met de Red Dot Design Award - een van de meest prestigieuze designprijzen. De overtuigende functie en het bijzondere uiterlijk waren doorslaggevende factoren voor de jury om het keurmerk van Simon Stevens aan de beker toe te kennen.


 

Zelfkoelende Keramiek Collectie by Magisso

De zelfkoelende keramiek van Magisso in een edele look wordt hier voorgesteld in alledaags gebruik. Het praktische servies voor elke dag hoeft alleen maar even in koud water te worden gedompeld - daarna koelen de potten betrouwbaar af gedurende enkele uren. Perfect voor de zomer, barbecues, feestjes en andere gelegenheden.