Weishäupl

De filosofie van Weishäupl is heel eenvoudig: ze willen dat anderen zo intensief mogelijk genieten van hun momenten van geluk en inhoud. Om dit te bereiken maakt het bedrijf gebruik van een ambachtelijke traditie die slechts één doel nastreeft: de best mogelijke kwaliteit.Ontdek alle collecties en series van Weishäupl

Kwaliteit uit de eerste hand.

Het is moeilijk om met geluk om te gaan: het komt rustig en verrassend. Slechts voor een kort moment, misschien enkele uren, soms duurt het maar een paar seconden. Er zijn nog steeds momenten die we voor altijd in ons hart dragen. Dergelijke momenten maken ons leven de moeite waard.

De filosofie van Weishäupl is heel eenvoudig: ze willen dat anderen zo intensief mogelijk genieten van hun momenten van geluk en inhoud. Om dit te bereiken maakt het bedrijf gebruik van een ambachtelijke traditie die maar één doel kent: de best mogelijke kwaliteit.

Natuurlijk maakt Weishäuptl waar nodig gebruik van de nieuwste technologie. De specialiteit van Weishäuptl meubelen is echter iets anders: het komt voort uit de focus op het detail en de passie voor kracht. Hart en hand kunnen dingen doen die machines nooit zouden kunnen: ze geven objecten een ziel die je kunt voelen in elk stuk dat de Weishäuptl werkplaatsen verlaat.

Kwaliteit voor de mooiste momenten.....

Over het bedrijf: technicus en diploma-ingenieur Oskar Weishäupl richtte in 1969 in Stephanskirchen bij Rosenheim de werkplaats Weishäupl op. Het traditionele bedrijf produceert exclusief tuinmeubilair, zonneschermen en zelfs keukens voor buitenruimtes. Vooral hoogwaardige materialen zoals teakhout, aluminium of roestvrij staal worden gebruikt in het samenspel van de modernste technieken en traditioneel handwerk. Het resultaat zijn uitstekende tuinproducten met een lange levensduur.

Website van Weishäupl