• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Jollein

Sinds 1973 heeft Jollein een diepe liefde voor familie gekweekt. De oorsprong ligt niet in een bedrijf dat is opgericht door slimme marketingprofessionals, maar in een traditionele Nederlandse familie.


Nederlandse familietraditie voor moeder en kind

Sinds 1973 Jollein een diepe liefde voor familie gekweekt. De oorsprong ligt niet in een stichting van slimme marketingprofessionals, maar in een traditionele Nederlandse familie. Dag na dag blijven ze al hun producten ontwerpen en produceren met dezelfde familiale toewijding. Dat is het geheim van Jollein .

Oprichtingsverhaal

De oprichtingsgeschiedenis van Jollein is nauw verbonden met de familie. De oprichter, Wim Smits Sr., werkte bij een textielbedrijf voor babyproducten dat in 1973 failliet ging. Met een gezin om voor te zorgen, gaf Wim niet op. Hij kocht mooie rollen stof en bracht ze naar een naaiatelier in Friesland. De eerste artikelen werden gepresenteerd in een omgebouwde oude bus - zo werd het familiebedrijf geboren.

Innovatieve oorsprong

Het idee van de babyslaapzak werd in de beginjaren van Jollein geboren. Geïnspireerd door de standaard rompertjes voor baby's die wijdverspreid waren in Duitsland, ontwikkelde de Jollein -studio de eerste patronen en bracht de eerste echte babyslaapzak op de markt. Tot op de dag van vandaag is de babyslaapzak een van hun favoriete producten.

Website van Jollein