• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Eldvarm

Eldvarm staat bekend om het produceren van mooi vormgegeven Scandinavische accessoires voor de open haard thuis. De openhaardaccessoires die in Frankrijk worden geproduceerd zijn eenvoudig en mooi.


Stijlvolle Haarden Accessoires

Als het buiten enkele maanden koud en oncomfortabel is, is de open haard het hart van het huis. Het hele gezin verzamelt zich rond het vuur en wordt geanimeerd door de vlammen om interessante gesprekken te voeren. Louise Varre, de directeur van Eldvarm, hield van dit moment als klein meisje.

Louise maakte van deze passie een bedrijf. Eldvarm staat bekend om het produceren van mooi vormgegeven Scandinavische accessoires voor de open haard thuis. De producten, die in Frankrijk worden geproduceerd, zijn eenvoudig en mooi.

De brandaccessoires zijn gemaakt van gepoedercoat metaal en messing details uit Zweden en het leer wordt gelooid door de Zweedse leerlooierij Tärnsjö, die wordt beschouwd als een van Europa's beste producenten van plantaardig gelooid leer. De borstels van de borstels zijn gemaakt van paardenhaar en worden geproduceerd met traditionele machines in een familiebedrijf in Nantes, Frankrijk. Het onbehandelde hout is afkomstig uit de gebeitst beheerde bossen in Frankrijk. Bij de productie wordt er nauwlettend op toegezien dat de materialen zo natuurlijk mogelijk blijven, met een minimale impact op het milieu. De afzonderlijke onderdelen worden in de fabriek van Eldvarm in Frankrijk geassembleerd.

Adapei is verantwoordelijk voor de verpakking van het product en de voorbereiding van de verzending. Een organisatie die zich bekommert om mensen met een verstandelijke beperking om een goede baan en daarmee een belangrijke bijdrage levert aan de maatschappij en daar deel van uitmaakt. Voor Louise Varre is het belangrijk om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en de producten zo veel mogelijk in dezelfde regio te produceren met behulp van recyclebare materialen.

Website van Eldvarm


De belangrijkste ontwerpers