• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Spring Copenhagen

Spring Copenhagen is een Deens bedrijf opgericht in 2015. De producten van Spring zijn een mix van traditionele Scandinavische waarden en een vleugje speelsheid.


Houtontwerp uit Kopenhagen

Spring Copenhagen is een Deens bedrijf opgericht in 2015. De producten van Spring zijn een mix van traditionele Scandinavische waarden en een vleugje speelsheid. De ontwerper vindt zijn inspiratie in retro-objecten uit de jaren 50 en de moderne Scandinavische levensstijl.

Daarom is het eerste product van Spring Copenhagen een pepermolen van ontwerper Sven Erik Tonn-Petersen in de vorm van een vogel, die in het midden van de jaren 50 is ontworpen. Als gevolg van de complexe productie werd de productie stopgezet en pas in het voorjaar van Kopenhagen hervat.

Op het eerste gezicht doen veel designobjecten van Spring denken aan dierenfiguren en speelgoed met dezelfde stijl als de pepermolen. Pas op het tweede gezicht is het doordachte ontwerp en de functie van het object te zien. Spring Copenhagen ontwerpt authentiek design voor iedereen.

Website van Spring Copenhagen


De belangrijkste ontwerpers