• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Terra Nation

Elke stranddag is als een korte vakantie met Terra Nation producten. Ontspannen met tenten, strandschelpen en parasols van het grote assortiment outdoor producten van Terra Nation.


Wij geloven in gelukkige mensen!

Dat is de leidraad van Terra Nation. Het in Duitsland gevestigde bedrijf heeft als doel om mensen gelukkig te maken. En hoe werkt het het beste? Met zomer, zon en zon. We zijn in staat om te ontspannen en ons vrij te voelen als we op het strand zijn. Terra Nation levert daarom de juiste apparatuur.

Weten hoe

Het team van outdoor specialisten omvat meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van vrijetijdsproducten. Met de focus op het strand, ontwikkelt Terra Nation speciale strandproducten voor onze vrije tijd. De Terra Nation producten zijn het resultaat van intensief marktonderzoek, methodisch onderzoek en zorgvuldige productie. Functionele apparatuur die bestand is tegen duurzame wind, zoute lucht, intense zonnestraling, vochtigheid en zand-abrasie.

De Strandrepubliek

Het strand - waar water, aarde en lucht elkaar ontmoeten - is het land van Terra Nation: "De Strandrepubliek". Die speciale plek maakt het mogelijk om stress en zorgen te vergeten. Terra Nation past zich met diepe passie en de beste knowhow toe op die levensruimte.

Maak van het strand een plek om zorgen achter te laten en te genieten van de schoonheid van de natuur. Dat is het hoofdidee van Terra Nation. Het team volgt die filosofie met een bijzonder design, aangename materialen, intuïtief gebruik en de esthetiek. Het resultaat zijn echte strandschatten!

De namen

Geleid door de cultuur van de Rapanui, een oude bloeiende beschaving van de Paaseilanden van de Stille Oceaan, hebben de "strandschatten" van Terra Nation traditionele namen van de Rapanui. De ziel van de cultuur draagt de verbondenheid met de natuur; het is een broedplaats en de plaats waar ideeën ontstaan als het gaat om de ontwikkeling van de Terra Nation producten.

Elke stranddag is als een korte vakantie met de Terra Nation producten. Ontspannen zonder zorgen met tenten, strandschuilplaatsen en parasols van het grote outdoor assortiment van Terra Nation.

Website van Terra Nation


 

"Wij geloven in gelukkige mensen".

Zon, strand en zee: de wereld van Terra Nation. Gratis en bewust andere mensen inspireren en geïnspireerd raken! Terra Nation creëert dingen en wil andere mensen er blij mee maken.