• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Pott Bestecke

Met veel liefde voor het detail worden de producten van Pott geproduceerd. De traditionele handwerkkunst is essentieel, zodat de fantasievolle vormgeving tot zijn recht komt.


Traditie.
De hoogste productienormen en meer dan 100 jaar onberispelijke stamboom, exclusief handwerk en accessoires hebben de naam Pott tot een steunpilaar gemaakt voor kenners over de hele wereld. Sterling zilver en roestvrij staal zijn de materialen die gebruikt worden in de fabriek door meesterkunstenaars en omgezet in objecten van buitengewone schoonheid en blijvende waarde. Prestigieuze designprijzen getuigen van de rol die Pott speelt in de moderne tafelcultuur.

Perfectie.
In tegenstelling tot de moderne en elegante uitstraling van Pott flatware, lijkt de productie van deze stukken bijna archaïsch. Voordat een stuk in je hand belandt, is het door de handen van meesters gegaan, die met grote toewijding en geduld elk gereedschap tot tevredenheid van de meest veeleisende kwaliteitsvereisten bewerken en in de loop van de decennia zijn doorgegeven en hergebruikt.

Fascinatie.
Gladmaken, slijpen, slijpen, honen, schuren, polijsten, borstelen, slijpen en tussen het terugstappen en het bekijken van elk detail door, krijgt elke nuance de volle aandacht van de meester vakman. Met een getraind oog en "muziek in de handen" voeren ze precisiewerk uit dat doet denken aan Zwitserse horlogemakers en het slijpen van diamanten. Dergelijke werkzaamheden kunnen niet worden vervangen door geautomatiseerde apparatuur.

Website van Pott Bestecke