Moustache

Het idee achter Moustache is het verenigen van een groep ontwerpers met een soortgelijke filosofie. Het doel: innovatieve en eerlijke meubels maken die de tand des tijds doorstaan.Het idee achter Moustache is het verenigen van een groep ontwerpers met een soortgelijke filosofie. Het doel: innovatieve en eerlijke meubels maken die de tand des tijds doorstaan.

Moustache werd opgericht door Stéphane Arriubergé en Massimiliano Iorio. Het Franse bedrijf breekt met gemeenschappelijke concepten en creëert innovatieve producten door middel van het overwegen van veel benaderingen en gedachten. Moustache verenigt ontwerpers zoals François Asambourg, Inga Sempé, Ionna Vautrin, Matali Crasset en nog veel meer om nieuwe designhorizons te bereiken.

De Moustache producten willen trends overleven en meubels hun "erfgoed" teruggeven dat ze in het verleden vaak heeft overblazen, in plaats van het creëren van nieuwe producten als belangrijkste focus. Maar in plaats van terug te kijken vol nostalgie, willen Stéphane Arriubergé en Massimiliano Iorio met Moustache tijdloze producten creëren.

Website van Moustache


De belangrijkste ontwerpers