• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Red Edition

Sinds 2006 heeft de oprichter van Red Edition, Cyril Labrode, grote nadruk gelegd op mooie, kleurrijke en eenvoudige meubelcreaties. Red Edition staat voor elegante, kleurrijke en eenvoudige meubelcreaties met elegante vintage charme.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Ontdek alle collecties en series van red edition

Handgemaakt Frans meubilair

De oprichter van Red Edition, Cyril Laborde, is een kind van het hedendaagse tijdperk: hij belijdt dat hij houdt van het digitale tijdperk, de eenvoud van verbinding en gemakkelijke toegang tot andere culturen. Het ontwerpbureau Red Edition, opgericht in 2006 in Parijs, is de concentratie van alles wat Cyril Labord inspireert.

Hun meubels worden ontworpen in Parijs door een team van ontwerpers en creatieve geesten en vervolgens vervaardigd in Saigon. Wat Cyril Laborde fascineert in de tijd waarin we leven, is hoe kant-en-klare meubels in Parijs, Hong Kong of zelfs overal ter wereld kunnen worden tentoongesteld, terwijl de ontwerpen kunnen worden gezocht in landen als Denemarken.

Zonder dichte netwerken en globalisering zou het nooit populair zijn geworden in deze landen.

Rode Editie Meubilair:
Objecten met Vintage Charm

De fascinatie voor de mogelijkheden van digitalisering wordt aangevuld met een passie voor vakmanschap en traditionele methoden. De diversiteit en knowhow van het Vietnamese handwerk, en in het bijzonder van Saigon's, hebben Laborde lange tijd geïnteresseerd en zijn een essentieel onderdeel van het productieproces van Red Edition.Sinds 2006 staat Red Edition voor elegante, kleurrijke en eenvoudige meubelcreaties met elegante vintage charme.De Franse meubels van Red Edition zijn in lijn met de tijdgeest en zijn nog steeds compatibel met het dagelijks leven.Het past zich aan huizen, behoeften en individuele wensen aan en maakt het dagelijkse leven mooier en gemakkelijker.

Website van Red Edition


De belangrijkste ontwerpers