Notabag

Het idee om Notabag op te richten kwam bij Adnan Alicusic in een zeer gebruikelijke situatie: Op de boerenmarkt had hij zijn tassen vol en wilde hij met de fiets naar huis rijden. Daar begon de pret.....Het idee om Notabag op te richten kwam bij Adnan Alicusic in een zeer gebruikelijke situatie: Op de boerenmarkt had hij zijn tassen vol en wilde hij met de fiets naar huis rijden. Daar begon de pret.....

Alicusic moest met zijn fiets door het stadsverkeer rijden, met zware, hangende tassen aan het stuur. En elke fietser weet wat dat betekent. Hij had een oplossing nodig en de Notabag begon vorm te krijgen. Na enkele maanden van het ontwikkelen van prototypes en vele tests, heeft Alicusic samen met zijn vriend en modeontwerpster Ilaria Gregianin deze innovatieve tassen gemaakt.

Overigens: De oprichting van Notabag was alleen mogelijk dankzij een "kick-starter" project. De zeer succesvolle afronding door Crowdfunding laat zien dat ook eenvoudige producten als tassen opnieuw uitgevonden kunnen worden.

Website van Notabag


 

productvideo van de slimme Notabag

De video toont de veelzijdigheid van de tas en rugzak in één. De handige combinatie blijkt de ideale metgezel voor het winkelen, op de universiteit en vele andere activiteiten.