muun - fabrikant banner
muun - Logo

muun

Er is nauwelijks iets persoonlijker dan slapen. Daarom ontwikkelt muun individuele slaapproducten en individuele matrassen die zich aanpassen aan verschillende slaapvoorkeuren. Eenvoudig, comfortabel en eenvoudig.De muunmatras - een innovatie uit Duitsland

Er is nauwelijks iets persoonlijker dan slapen. Daarom ontwikkelt muun individuele slaapproducten en individuele matrassen die zich aanpassen aan verschillende slaapvoorkeuren. Eenvoudig, comfortabel en eenvoudig.

Het Duitse merk heeft veel tijd nodig gehad om te begrijpen wat een goede nachtrust betekent. De antwoorden zijn veelzijdig en individueel verschillend. Het hoeft echter niet ingewikkeld te zijn om het juiste product te vinden. De tweelaagse muun-matras biedt vier liggevoelens in één product en is daarom een echte innovatie. Zowel het ontwerp als de productie vinden uitsluitend in Duitsland plaats.

De oprichters en bedrijfsleiders Vincent Brass en Frederic Böert leerden elkaar kennen tijdens hun masteropleiding. Zij combineren ervaring in marketing, ondernemerschap en e-commerce. Het bedrijf heeft zich ten doel gesteld om de inkoopervaring in de matrassector radicaal te verbeteren. Om dit te bereiken hebben ze samen met het Amerikaanse designbureau Ziba een modulair slaapsysteem ontwikkeld, dat zich aanpast aan de individuele behoeften van de klant en de Duitse zachtheid perfectioneert.

Website van muun


Kwaliteitsmatrassen van muun  

Kwaliteitsmatrassen van muun

De innovatieve matrassen van muun overtuigen met geselecteerde materialen - Made in Germany. Individueel en uniek, elke matras biedt een van de vier ligbanken voor een rustgevende slaap - elke nacht!