Productie & Mensen

De Domus lampen zijn gemaakt door mensen, voor mensen. De technische uitrusting van het bedrijf vormt de basis; Domus ziet zichzelf nog steeds als een productie waarbij de vaardigheden en de ambachtelijke knowhow van de medewerkers op de voorgrond staan. Dit is de basis om snel en flexibel in te spelen op de veranderende eisen van klanten.

Daarom heeft Domus mensen en architecten voor speciale constructies als dynamische en krachtige partners aan zijn zijde. Het uiterlijk van een Domus lamp is teamwerk. Ontwerpers, houtdeskundigen, constructeurs en lichtplanners creëren producten die mensen van dienst zijn. Domus volgt daarbij geen snelle trends, maar voldoet aan de vraag naar tijdloze, duurzame lampen.

De essentiële onderdelen van de Domus-lampen worden door Domus zelf vervaardigd. Zo ziet iedereen in de productiefabriek de Domus-lamp als geheel. Allemaal werken ze voor een lang houdbaar, geavanceerd product, uit hoogwaardige grondstoffen.

De filosofie van het bedrijf wordt door Domus als volgt samengevat: "Onze klanten en vrienden over de hele wereld beïnvloeden en inspireren ons dagelijks werk. Het continue contact dient als belangrijke bron voor nieuwe ideeën en als dagelijkse motivatie. De mens staat centraal in onze acties. We willen dingen in een krat stoppen die de mensen nuttig en plezierig vinden".