De Breuyn - debe.deline Collectie

De Breuyn - debe.deline Collectie


Collectie voor volwassenen en kinderen

Het meubilair uit de de debe.deline Collectie van De Breuyn is uitstekend geschikt voor alle soorten kamers, zowel voor volwassenen als kinderen. Het zeer eenvoudige, perfect gevormde ontwerp van de krukken, tafels, banken en bedden van de collectie zijn geschikt voor de inrichting van een kinder- of tienerkamer en een dokterskamer, de speelhoek in winkels of de lobby van het hotel.

De collectie bestaat uit basiselementen in twee breedtes en drie hoogtes, die naar keuze kunnen worden uitgerust met deuren of laden en diverse boekendozen. Een kindertafel met krukken, een groot bureau en een eettafel dienen als plek om te spelen en te werken. Daarnaast zijn er diverse gedempte banken die ook geschikt zijn voor volwassenen. Om te slapen zijn er zowel een kinderbedje als een jeugdbedje beschikbaar. Alle meubelen zijn bewust laag en voldoen aan de lichaamslengte van de kinderen die de meubelen gebruiken.

De meubels kunnen in de ruimte groeien of langs de muren worden gebouwd. Ook een mooie kinderkamer kan worden ingericht vanuit het individuele meubilair voor thuis, een tienerkamer kan worden ingericht of een lijn van meubilair kan worden gecombineerd voor de woonkamer.