• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Verti kopenhagen

Verti Kopenhagen: In Denemarken zijn de bloempotten van kunststof aan de muur bevestigd, in tegenstelling tot conventionele potten. Zo zijn ze niet alleen ruimtebesparend, maar creëren ze ook een buitengewone sfeer in elke ruimte.


Verti Kopenhagen: Hangende bloempotten voor een optimaal binnenklimaat

Verti Copenhagen is een Deense fabrikant uit Kopenhagen die gespecialiseerd is in wandpotten voor bloemen en planten. Het echtpaar Rikke & Jens Raecke kwam op het idee.

In Denemarken zijn de bloempotten van kunststof aan de muur bevestigd, in tegenstelling tot conventionele potten. Zo zijn ze niet alleen ruimtebesparend, maar creëren ze ook een buitengewone sfeer in elke ruimte. Een Verti Copenhagen muurpot kan worden gecombineerd met talloze muurpotten. Afhankelijk van hoe groen je het in de kamer wilt hebben, varieert het aantal potten. Maar zelfs een VertiPlant aan de muur heeft een positief effect: de muur krijgt een bijzondere decoratie en de planten zorgen voor een beter ruimteklimaat, absorberen verontreinigende stoffen en verbeteren de akoestiek in de ruimte.

Verti Copenhagen maakt het mogelijk om op een mooie en eenvoudige manier een groene muur te bouwen of gewoon één plant op te hangen. Daarnaast hebben planten een kalmerend effect, bevorderen ze de concentratie en verminderen ze stress en vermoeidheid.

De Verti Copenhagen potten kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor andere dingen en een plaats vinden in de keuken, badkamer, hal, woonkamer en kantoor.

Website van Verti kopenhagen