• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

siebensachen

Vijf jaar na de oprichting van hun ontwerpbureau in Berlijn begonnen Jörg Adam en Dominik Harborth in 2003 hun eigen label in München: siebensachen. Adam en Harborth zijn als ontwerpers bekend buiten de ontwerpgemeenschap onder een breder publiek.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Koop het om het te bezitten.....

Jörg Adam en Dominik Harborth hebben de mens altijd centraal gesteld in hun ontwerpproces. "Objecten zijn zijn zijn dynamische partners: Hij woont bij hen, hij is omringd door hen, hij heeft ze nodig.

Met ons worden herinneringen gecreëerd, maar ook geschiedenis en zelfs een relatie. Vijf jaar na de oprichting van hun ontwerpbureau in Berlijn begonnen Jörg Adam en Dominik Harborth in 2003 hun eigen label in München: siebensachen.

Adam en Harborth zijn als ontwerpers bekend in de designgemeenschap en daarbuiten dankzij hun project "Helfershelfer". Onlangs werd hun interpretatie van de Mozartkugel door de New York Times erkend als een "Musthave" in 2016. De houten muziekdoos wordt tentoongesteld en is onder andere te koop in het Museum of Modern Art. Siebensachen producten (allemaal ontworpen door Adam en Harborth in Berlijn) zijn internationaal aanwezig in goede museumwinkels en designwinkels.

Website van siebensachen


De belangrijkste ontwerpers