• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Passion for Linen

De missie van het merk Passion for Linen zit al in de naam: Het jonge bedrijf heeft er zijn missie van gemaakt luxueus en tegelijkertijd betaalbaar bedlinnen van linnen aan te bieden.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Luxueus linnen beddengoed: Passion for Linen

De missie van het merk Passion for Linen staat al in de naam: Het jonge bedrijf heeft er zijn missie van gemaakt luxueus maar betaalbaar beddengoed van linnen aan te bieden. Linnen is een uiterst veelzijdig natuurlijk materiaal dat niet alleen inspireert met zijn stijlvolle look, maar ook duurzame en praktische eigenschappen heeft.

Passion for Linen werkt samen met Europese producenten om textiel van de hoogste kwaliteit te garanderen. De stoffen zijn gemaakt van 100% linnen, gedeeltelijk met toevoeging van zuiver satijn.

Duurzaam, stijlvol en onderhoudsvriendelijk: beddengoed van linnen

Beddengoed van linnen heeft talrijke voordelen: Linnen absorbeert vocht, is luchtig en antibacterieel. In de zomer heeft linnen een verkoelend effect op de huid. In de winter daarentegen heeft linnen een verwarmend effect, wat linnen het hele jaar door tot het ideale bedlinnen maakt.
Bovendien heeft het weefsel van dit materiaal, door de microscopisch kleine breuken in de stof, zelfs een licht masserend effect op uw huid, naast het antistatische en zachte effect.

Zacht voor de huid en het milieu

Linnen gaat tot twee keer zo lang mee als beddengoed van katoen. Het gebruikt ook veel minder water bij de productie en stoot veel minder giftige stoffen uit. Strijken is ook niet nodig.

Website van Passion for Linen