mei grijs - banner
Maigrau

Maigrau

Een fabrikant uit Duitsland, opgericht in 2007 door Nik Back en Alexander Stamminger, die meubels, verlichting en accessoires produceert die uitsluitend gemaakt zijn van natuurlijke materialen in de Duitse productie, die aan de standaard grijswaarden willen ontsnappen.

Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
sorteren: Populariteit  


Maigrau-meubilair, verlichtingsarmaturen en accessoires - natuurlijk elegant

Maigrau is een in Duitsland gevestigd bedrijf dat werd opgericht door Nik Back en Alexander Stamminger in 2007. Maigrau heeft als doel producten te produceren die uitsluitend gemaakt zijn van natuurlijke materialen. De unieke meubels, verlichting en accessoires ontsnappen aan de standaard grijze kleur en worden naar beste weten en geweten vervaardigd in samenwerking met innovatieve ambachtelijke bedrijven in Duitsland. Om een perfect proces te garanderen, wordt het gebruik van synthetische materialen en stoffen vanaf de productie tot aan de verpakking tot een minimum beperkt.

Zo creëert Maigrau een tijdloos en elegant assortiment van hoogwaardige en duurzame ontwerpen. Naast de gereduceerde meubels en innovatieve opbergtassen is de Luca lichtcollectie bijzonder populair. Het omvat vijf lampen, elk gemaakt voor een specifieke ruimtelijke situatie - een tafellamp, vloerlampen in verschillende afmetingen en een wandlamp. Elk van de armaturen overtuigt met eenvoudige en toch elegante contouren.

Website van Maigrau


Designers