• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Maigrau

Maigrau uit Schwäbisch Hall, die in 2007 werd opgericht door Nik Back en Alexander Stamminger en sindsdien meubels, lampen en accessoires produceert van uitsluitend natuurlijke producten in de Duitse productie die aan het uniforme grijs willen ontsnappen.


Maigrau-meubelen, verlichting en accessoires - natuurlijk elegant

Maigrau is een bedrijf gevestigd in Schwäbisch Hall, dat in 2007 werd opgericht door Nik Back en Alexander Stamminger. Maigrau streeft het doel na om producten van uitsluitend natuurlijke materialen te vervaardigen. De unieke meubels, lampen en accessoires ontsnappen zo aan het uniforme grijs en worden vervaardigd naar onze beste kennis en geloof in samenwerking met innovatieve ambachtelijke bedrijven in Duitsland. Het gebruik van kunststoffen en stoffen wordt van productie tot verpakking tot een minimum beperkt om een perfecte verwerking te garanderen.

Zo creëert Maigrau een tijdloos en elegant assortiment met hoogwaardige en duurzame ontwerpen. Naast gereduceerde meubels en innovatieve opbergtassen is de Luca Lighting collectie bijzonder populair. Ze bestaat uit vijf armaturen die elk voor een specifieke ruimtelijke situatie werden gecreëerd - een tafelarmatuur, vloerarmaturen in verschillende groottes en een armatuur met een armatuur die zich naar behoefte kan aanpassen. Elk ontwerp overtuigt met een rechtlijnige en tegelijkertijd elegante vormentaal.

Website van Maigrau