• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Huygens

De Nederlandse fabrikant Huygens produceert horloges die zich kenmerken door een eenvoudig ontwerp en hoogwaardige materialen. De special: Huygens horloges hebben een innovatief uurwerk dat zorgt voor volledige stilte in elke kamer.


Nederlandse horlogefabrikant

Huygens horloges zijn volledig stil. Terwijl je in de meeste horloges het tikken kunt horen, hebben Huygens horloges een innovatief uurwerk dat zorgt voor volledige stilte in elke kamer. Met zorgvuldig geselecteerde, recyclebare materialen en een terughoudende vormgeving brengt de fabrikant hulde aan het werk van Christiaan Huygens.

Christiaan Huygens kan worden beschouwd als de vader van alle horloges. In 1656 vond hij de slinger uit, een zwaaiend gewicht dat gebruikt werd als uurwerk voor klokken. Huygens werd beschouwd als een van de toonaangevende wetenschappers van zijn tijd, altijd op zoek naar de beste en volgende uitvindingen. De Nederlandse fabrikant nam zijn rijkdom aan ideeën en de precisie waarmee hij werkte als model voor de hedendaagse Huygensklokken, met als doel ze steeds een stapje verder te ontwikkelen.

Website van Huygens


De belangrijkste ontwerpers