• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Made by Hand

Made by Hand is geïnspireerd op traditioneel vakmanschap. De modelbouwer A. Wedel-Madsen ontwikkelde in 1950 een lamp voor zijn werkplaats. Er zijn verschillende functionele en handgemaakte modellen die gebaseerd zijn op dit tijdloze ontwerp.


Tijdloos ontwerp uit Denemarken

Made by Hand is een Deens merk dat geselecteerde ontwerpen produceert met een passie voor vakmanschap en tijdloos design in gereduceerde Scandinavische stijl. Met de hand gemaakt - handgemaakte lampen en andere ontwerpen die door lokale ambachtslieden in Denemarken worden geproduceerd.

Handgemaakte lampen

De creatieve oorsprong van Made by Hand is de Workshop Lamp - een licht ontwerp van A. Wedel-Madsen uit 1950. De kwaliteiten en kenmerken van de lamp: Kwaliteitsvakmanschap, tijdloos design en functionaliteit belichamen de bedrijfsfilosofie die alle producten van Made by Hand begeleidt.

Website van Made by Hand


Gemaakt met de hand - focus op het designmerk

Made by Hand vertegenwoordigt ambachtelijk ontwerp uit Denemarken. Lees meer over de oorsprong en de productie van de lampen, achtergrondinformatie over het bedrijf en zijn geschiedenis in deze video.

De belangrijkste ontwerpers