• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Dwenger

De Dwenger-fabriek in Hamburg staat voor kwaliteit en een buitengewoon design. Met gepassioneerde & ambitie ontwikkelen Jonas, Johanna en Christian Dwenger hoogwaardige en exclusieve designproducten.


Hoogwaardig ontwerp uit Hamburg

De Dwenger-fabriek in Hamburg ontwikkelt en produceert hoogwaardige designproducten met Hanze-kwaliteitsnormen. Hun producten worden gekenmerkt door de hoogste functionaliteit en het beste ontwerp. Een lange levensduur, tijdloze schoonheid en milieubewustzijn zijn waarden die consequent deel uitmaken van de bedrijfsfilosofie.

"We voelen ons verplicht aan onze Hamburgse traditie sinds 1601 en leven de typische Hamburgse waarden."

Familiegeschiedenis Dwenger - nauw verbonden

De geschiedenis van de familie Dwenger gaat terug tot 1601 en is nauw verbonden met Hamburg. Oorspronkelijk produceert het bedrijf uitsluitend geavanceerde producten voor diverse bedrijven in de luchtvaart- en spoorwegindustrie, medische technologie, machinebouw of de elektrotechnische industrie. Sinds enkele jaren werken ook de kinderen van Christian Dwenger, dochter Johanna en zoon Jonas voor het bedrijf. De twee broers en zussen hebben samen met hun vader Dwenger Design Manufaktur opgericht, een bedrijf dat designproducten voor dagelijks gebruik produceert, die het leven een beetje mooier en aangenamer moeten maken.

Website van Dwenger