Cacoon

Cacoon is geboren uit toeval: De natuur inspireerde de makers voor deze innovatieve vorm van de comfortabele ligstoelen. De schommelstoelen hangen tegenwoordig in bomen over de hele wereld.

Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Cacoon is geboren uit toeval: De natuur inspireerde de makers voor deze innovatieve vorm van de comfortabele ligstoelen. Het zeemanshuwelijk tussen Nick en Sarah ontdekte een kolonie wevervogels terwijl ze naar Mexico reisden en hun hangende nesten werkten. Die ervaring inspireerde Sarah en Nick. Het idee van Cacoon was geboren!

Omdat Nick al eerder als meubelmaker werkte en het huwelijk ook zeilen voor jachten produceerde, was de nodige kennis al aanwezig. Beiden zaten samen en hebben Cacoon uitgevonden, waarom zouden niet alleen vogels genieten van het comfort en de bescherming van hangende "nesten"?

De hangende ligstoelen van Cacoon zijn geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken en zijn even innovatief als veelzijdig: de welzijnsoase uit Engeland is gewichtloos en klein genoeg om gemakkelijk te vervoeren, maar biedt ook voldoende ruimte voor meerdere mensen als het wordt opgehangen. Deze kwaliteiten maken Cacoon comfortabel in de tuin, tijdens het wandelen in de bergen, op het strand, op kantoor, in sportcentra, in de slaapkamer en de hobbykamer, in hotels en op avontuurlijke terreinen voor kinderen - gewoon overal!

Website van Cacoon