• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Vitra - Mariposa Collectie

De Mariposa collectie van Vitra is afhankelijk van de kleur van de stof min of meer aanwezig in de ruimte.


Sofa collectie van Vitra

De Mariposa Collectie is samengesteld uit verschillende bankvarianten, een stoel en Ottomans. Elk model kan individueel worden geconfigureerd in verschillende stoffen en kleuren. Zo passen de gestoffeerde meubels van de designers Edward Barber en Jay Osgerby zich aan elk leven en interieur aan.

Functionele flexibele &zitplaatsen

Het bijzondere kenmerk van de banken is het flexibele verstelmechanisme om de individuele zitpositie te verstellen. De armleuningen kunnen bijvoorbeeld geruisloos worden versteld binnen een variabel bereik van maximaal 30 graden: rechtopstaand of in een naar buiten gerichte hoek. Deze flexibiliteit stelt iedereen in staat om de positie te vinden die voor hem het meest comfortabel is om te lezen en te ontspannen.

Van de eenzitsbank tot de familiebank

De verschillende varianten van de serie vinden oplossingen voor de meest uiteenlopende eisen op het gebied van grootte en interieurplanning en vertegenwoordigen warmte en gezelligheid op een moderne manier. De LoveSeat is een grote stoel voor één persoon of een gezellige plek voor een stel - zoals de naam van de stoel aangeeft. Maar het maakt niet uit of het alleen of gedeeld wordt met een ander, het is een ideale plek om te ontspannen.

De sofa's van de Mariposa Collection zijn compact en toch ruim 2-3-persoons, geschikt voor een klein appartement in de stad en voor het gezinshuis. De fauteuils en sofa's van de serie nodigen u uit voor een heerlijke namiddagje lezen of een dutje en zijn ook 's avonds comfortabel zitten met familie of vrienden.


 

Mariposa Collectie van Vitra

Mariposa Collectie van Vitra: De banken uit de Mariposa serie zijn compact, maar toch royaal en geschikt voor zowel een klein stadsappartement als voor een gezinswoning.

Designers