• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Vitra - Woningcomplementen

De opberggereedschapskist van Vitra in mint in de sfeerweergave. De gereedschapskist kan voor talrijke doeleinden worden gebruikt - om kleine voorwerpen op te bergen of als naaidoos.

De Vitra Home Complements Collection verbindt iconische ontwerpen van George Nelson, Alexander Girard en Charles en Ray Eames met nieuwe producten van jong ontwerptalent.

De collectie omvat een selectie van designobjecten, woonaccessoires en textiel, die de gebruiker een leven lang vergezellen vanwege het tijdloze design. De producten van de Home Complements Collection werden geselecteerd voor privéwoningen en creëren een stemmige sfeer met uitzonderlijke patronen, motieven en kleuren.

Alexander Girard - meester in patronen

De collectie richt zich op de ontwerpen van Alexander Girard, de meester of patronen. Als manager van de textielafdeling van het meubelbedrijf Herman Miller creëerde Girard meer dan 300 verschillende grafische ontwerpen, die op kussens, servetten, dienbladen en wenskaarten in de Home Complements Collection worden getoond. Bovendien is er een heruitgave van de populaire Wooden Doll Family, die blij is met het nieuwe lid Wooden Doll Cat and Dog figuren.

Oude en nieuwe klassiekers

Andere klassiekers zijn de tafel- en wandklokken van George Nelson. Sculpturale chronometers, die de levensstijl van de jaren '50 en '60 en de Hang-it-all garderobe van Charles en Ray Eames vingen, wat een geweldige aanvulling is op de nieuwe Coat-Dots van de ontwerper Hella Jongerius.
Kleine meubels zoals de familie Cork van Jasper Morrison worden begeleid door iconische stoelen van Verner Panton, Mies van der Rohe en andere ontwerpers in de miniaturenreeks van de collectie.

De Home Complements Collection verenigt nieuwe en oude klassiekers, die uw huiskamers op een bijzondere manier aanvullen. De liefdevol ontworpen accessoires en kleine meubelstukken verspreiden een heel bijzondere charme, alleen of in combinatie. Ontdek nu de Home Complements producten van Vitra.


Designers