• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Morsø - N.A.C. Collectie

Morsø - N.A.C. Collectie

Morsø: N.A. Christensen Collectie uit gietijzer

De N.A.C. Collectie volgens N.A. Christensen, de oprichter van de ijzergieterij Morsø, omvat cocottes, potten, braadpannen en pannen van gietijzer. Deze worden al meer dan 160 jaar geproduceerd door Morsø op het eiland Mors in de Deense Limfjord en zijn nog steeds een must in elke keuken.

Alle artikelen uit de N.A.C. serie zijn vervaardigd uit gietijzer. Het traditionele materiaal staat voor uitzonderlijke kwaliteit en verslijt niet. Daarom heeft gietijzer de trends al eeuwenlang overleefd en raakt het nooit uit de mode. Een pan of een gietijzeren pot van gietijzer is een leven lang gezelschap, waardoor een heel persoonlijk verhaal ontstaat dat verbonden is met het keukengerei.

Gietijzer brengt ook de beste smaak van alle voedingsmiddelen en dit is ook te danken aan het feit dat gietijzer met de tijd steeds beter wordt. Met potten en pannen van gietijzer kunnen alledaagse gerechten op gas, inductie of keramische kookplaat worden gekookt. Omdat gietijzer 100% magnetisch is, passen inductie en de potenserie N.A.C gemaakt van gietijzer van Morsø perfect in elkaar!

Maar ook uitbundige maaltijden lukt gemakkelijk met gietijzer. Omdat gietijzer warmte vasthoudt en geschikt is om bij hoge temperaturen te bakken.

Gietijzer is bij uitstek geschikt voor het bereiden en serveren. De potten en pannen hebben een nostalgisch en tegelijkertijd tijdloos design, dat is geweldig op de eettafel.