• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

mono - filio CollectieDe filio-collectie is ontworpen door Tassilo von Grolman in de jaren tachtig. Delicaat design en fijne theecultuur worden hier op een prachtige manier gecombineerd.

Kenmerkend voor de filio-serie zijn de vrij zwenkbare glazen die in een roestvrijstalen frame worden opgehangen. De glasvormen zijn harmonieus en rond, terwijl de vorm van het delicate roestvrijstalen frame de gebogen lijnen weerspiegelt. Mede dankzij de productie van het frame uit één stuk blijft de vorm zeer ingetogen en helder. Deze kenmerken zorgen ervoor dat de mono filio-collectie er tijdloos en zorgeloos uitziet.

Het bereiden van thee met de filio theepot is een fascinerend gezicht: tegen een achtergrond van glas, metaal en licht zweven de theebladeren en geven hun volle aroma vrij. Maar het ontwerp is niet alleen visueel aantrekkelijk, het is ook zeer functioneel:

de laatste bezinksels en theebladeren blijven in de theepot achter dankzij de speciale geometrie van de glazen bol. De mono filio-collectie brengt de eeuwenoude theecultuur naar de moderne tijd, waarvoor de serie van Tassilo von Grolman de iF Design Award won.