• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Hooi - Zaaiende Collectie

De producten van George Sowden of Hay worden gekenmerkt door hun edele en speelse kleuren. De contrasten zijn vooral effectief in ensembles met andere stukken uit de collectie.

Stijlvolle keukenapparatuur van ontwerper George Sowden

De collectie keukengerei van George Sowden voor Hay wordt niet alleen gekenmerkt door de uitstekende kwaliteit, maar ook door de onmiskenbare signatuur van de Britse ontwerper. Zijn producten zijn speels en toch elegant vormgegeven. Daarbij blijft hij trouw aan zijn stijl: praktische en functionele apparaten, maar met het hoogste greepcomfort dankzij de afwezigheid van hoeken en randen. De gebruikte kleuren spelen met hun contrasten en gaan op in de harmonieuze en tijdloze uitstraling van de collectie.

keukencollectie, ontworpen in Milaan

George Sowden studeerde architectuur aan het Gloucestershire College of Arts en verhuisde in de jaren zeventig naar Milaan, waar hij samenwerkte met andere grote ontwerpers. Zijn werk heeft vele prijzen gewonnen, waaronder de Compasso d'Oro Award.
De Sowden collectie voor Hay weerspiegelt het werk van zijn eigen merk: praktische en stijlvolle keukenapparatuur, waaronder broodroosters, waterkokers, opbergdozen, zuigflessen, kruidenmolens en meer.


Designers