• Gratis verzending vanaf 99 €
 • 24.000 producten op voorraad
 • 30 dagen retourrecht

Alessi gerechten

Gerelateerde categorieën: Gerechten, Tafelgerei voor kinderen

Typisch Alessi: Verrassende symbiose van excentriciteit en stijl, elegantie en ironische speelsheid. Ongeslagen als het gaat om praktische bruikbaarheid, is het label Geschirr gecreëerd met cultstatus, die tijdloos de kortstondige trends overstijgt.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Alessi serviesgoed - uw creatieve statement in serie!

Wilt u designer serviesgoed met dat extraatje, geschikt voor persoonlijke statements? Alessi serviesgoed voldoet aan uw wens met een fascinerende verscheidenheid aan creatieve producten - van fruitschalen tot borden en Alessi eierdopjes. Elke Alessi serviesgoedcollectie wordt gekenmerkt door het typische designer-handschrift en is onmiskenbaar in stijl en karakteristieken. Ontdek de Alessi servies series zoals Tonale en Ovale. Laat je betoveren door de Alessi Circus collectie of laat je inspireren door A di Alessi, Dressed en Blow Up! Op zoek naar inspiratie? Connox laat u kennismaken met het bedrijf Alessi en de serie serviesgoed.

 1. Uitmuntend design met traditie
 2. Alessi harnas: geschikt voor dagelijks gebruik &mooi
 3. De hele wereld van Alessi - bij Connox
 4. Alessi Dishes: Hoeveel kost het bij Connox?

1. Uitmuntend design met traditie

We schrijven in 1921: In zijn gieterij produceert Giovanni Alessi Anghini zijn eerste huishoudelijke voorwerpen - gemaakt van koper, alpaca en messing, zorgvuldig vernikkeld en verzilverd. Al in de jaren vijftig voorzag het familiebedrijf uit Omegna hotels, restaurants en luchtvaartmaatschappijen van suikerpotten en broodmanden - even onderscheidend als onverwoestbaar. Alessi Design, zoals we het vandaag de dag kennen, draagt de stijl van industrieel ontwerper Carlo Alessi, die ook namen als Carlo Mazzeri, Luigi Massoni en Anselmo Vitale naar Omegna bracht. Vanaf 1970 hebben nieuwe creatieve impulsen en Alessi Design Excellence Strategy de weg vrijgemaakt voor internationale erkenning.

2. Alessi harnas: geschikt voor dagelijks gebruik &mooi

Alessi houdt van experimenteren - met innovatieve materialen en technologieën. Zo komt traditie en innovatie samen. Een Alessi-filosofie die bijvoorbeeld vorm krijgt met de bekende Bavero-serie. De uitdaging voor ontwerper Achille Castiglioni: Het ontwerpen van een Alessi porseleinen servies, waarvan de borden, kopjes en schalen er zowel in het huishouden als in de gastronomie goed uitzien! Het resultaat is wit porselein, zacht, harmonieus en rond van vorm en gevoel. Tot op heden vormen metalen voorwerpen het hart van een dagelijkse productie van meer dan 7.500 stuks, geëxporteerd naar 60 landen wereldwijd. De toekomst van het bedrijf? Verover nieuwe productgebieden buiten de huishoudelijke context - zoals woningtextiel, polshorloges of badkameraccessoires.

3. De hele wereld van Alessi - bij Connox

Nieuwsgierig naar gerechten van Alessi? Daar zijn we blij om: uit ervaring weten we de uitstekende eigenschappen van de designlijnen, die - zowel op zondag als dagelijks - als decoratieve en betrouwbare keukenhulpmiddelen uw enthousiasme voor koken, arrangeren, bereiden en eten perfect ondersteunen.

Tonale - Praktisch, warm, edel

Aardewerk in serie: Alessi Tonale servies opent een ware cornucopie van borden, schalen, kommen, slaschalen, karaffen en kopjes. Individuele tinten, van grijs tot lichtblauw en materialen zoals klei, geëmailleerd staal en hout geven het Alessi serviesgoed een unieke status. Wilt u de dag beginnen met Tonale? De 16-delige ontbijtset bestaande uit Alessi borden, schotels, kopjes en schotels is inbegrepen. Maar waar zijn de handvatten? Nou, die zijn er niet. Wat het karakter onthult van een label dat zich bewust beperkt tot het absoluut noodzakelijke. Des te meer uitnodigend is de robuuste, warme haptische - aanraking niet alleen toegestaan, maar ook vereist! Van fluweelachtig tot ruw, vakkundig samengesteld, altijd glad en wit aan de binnenkant. Koffie? Weeg de Alessi beker van aardewerk in uw hand, u zult zich veilig voelen. Wat fruit vers op de Alessi schotel serveren? Tonale - Veelzijdigheid in serie om zich goed te voelen - voor elke dag, elke gelegenheid.

Ovale - aardewerk ontmoet roestvrij staal

Met Alessi servies uit de Ovale serie hebben de Franse ontwerpers Ronan en Erwan Bouroullec een eigentijdse collectie gecreëerd die minimalistisch universeel steengoed in combinatie met spiegelend roestvrij staal presenteert. Subtiele rondingen en ingehouden esthetiek bepalen het effect van een design serviesgoed dat moeiteloos het evenwicht tussen rustiek en ultramodern weet te bewaren. Of u Ovale nu gebruikt in het dagelijks leven of voor informele uitnodigingen - dit Alessi servies in wit zal u inspireren met zijn delicate design, in twee kleurvarianten, terwijl het Ovale bestek glanzende accenten zet. Wat kunt u van Ovale verwachten? Niets minder dan schotels, dessertschalen, borden, schotels, kommen en dienbladen voor salades en canapés. Geniet de klok rond van ovalen, van ontbijt tot diner, van aperitief tot dessert, van keukenbar tot bankettafel.

Wat een spektakel! Alessi Circus &Co.

Circus uit de pen van Marcel Wanders interpreteert alledaagse vormen stijlvol, maar volledig nieuw. Deze Alessi borden en schalen willen meer zijn dan alleen goederen, vandaar dat hun opvallende objectontwerp wemelt van de cirkels, strepen en diamanten. Alessi Circus vertelt hele verhalen voor het kind in ons allemaal. De Circus-serie, die in het bovenste segment wordt geprijsd, is bewust beperkt tot kleine hoeveelheden en beperkte oplages.

Alles, maar nooit saai: A di Alessi en Blow Up

Kunstzinnig keukengerei van A di Alessi is allesbehalve ouderwets. Uitzonderlijke effecten die een duidelijk zicht op de heerlijke kominhoud mogelijk maken. En wanneer Alessi spreekt van democratisch design, betekent het anti-glamoureuze serviesgoed een verfijnde eenvoud. Maar ook vrolijke ontwerpen met veel aandacht voor detail: klassieke kerstdecoratie maakt u geeuwen? Santa Claus ski's op deze gebakschaal - en zweepslagen van de ingebouwde porseleinen heuvel tussen peperkoek en marsepein. Tijd om met humor naar de (bak)fabriek te gaan en dan de resultaten te regelen. Alessi Blow Up van Humberto en Fernando Campana daarentegen richt zich op pop-effecten. Deze voorwerpen van koel metaal ontvouwen zich quasi explosief. Nieuwsgierig naar interessante schaduwspelen in de fruitmand? Dan mag je Blow Up en Blow Up Bamboo niet missen.

Verrassing! Alessi Gekleed en meer

Hier omringt een reliëfachtig ornament de rand van het bord, andere stukken sluiten zacht en soepel. Haar ontwerpster Marcel Wanders verbergt graag ornamenten op onverwachte plekken. Decoratie die vakkundig de rest van het ontwerp accentueert zonder de show te stelen. Naast thee- en koffieservice vindt u onder Alessi Dressed ook bestek, glazen, onderzetters, trays en etagéren. Alessi eierdopjes van thermoplastisch hars inclusief lepel nodigen u uit om het ontbijt vakkundig te vieren. Het lepeluiteinde is versierd met een kleine hamer om op de kom te kloppen. Dat is een ontwerp dat verrast door vreugde! Alessi Design, dat u uitnodigt om te delen, begroet iedereen die van ijs houdt: Miriam Mirri's kleurrijke Big Love ijs sundae bevat 250 ml voor royale porties - net als de hartvormige lepel. Gelukkige Valentijnsdag!

4. Alessi Geschirr: Wat kost het bij Connox?

Met Alessi tafelgerei van Alessi investeert u in bekroond design, de beste materialen en prachtig vakmanschap - als u wilt, voor een beetje eeuwigheid. Bij Connox bijvoorbeeld, bieden wij u een grote verscheidenheid aan Alessi platen voor minder dan 20 euro per stuk - de set bevat altijd vier platen per stuk. Of Tonale koffiemok Light Earth voor minder dan 15 Euro. Alessi gerechten uit de serie Ovale zijn verkrijgbaar voor minder dan 30 Euro. Premium objecten zoals Alessi Circus staan hoger in prijs - maar zie het zelf.

Connox - Uw voordelen in een oogopslag

 • een samengesteld assortiment van premium etiketten
 • uitgelezen producten van gerenommeerde ontwerpers
 • persoonlijk, individueel advies
 • eenvoudige directe aankoop online, prijs eerlijke verzending
 • beveiligde betalingstransacties, omdat SSL-gecodeerd
 • Levering binnen enkele werkdagen

Alessi - Vaatwerk met hoge normen. Maar toegegeven: Een beoordeling die ieder van ons zijn of haar eigen concept van - inclusief u - heeft. Wat kunnen we vandaag voor u doen? Profiteer van ons winkeladvies - en vertel ons uw persoonlijke favorieten ....