• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Alessi - Geklede collectie

Alessi - Geklede collectie

Dressed is een liefdevol vormgegeven tafelcollectie van Marcel Wanders voor Alessi. Zin om in een hotel te verblijven - de edele tafelstukken geven u dit gevoel. De ontwerpen van de Dressed Collection bieden functionaliteit en persoonlijkheid aan zowel de ontbijttafel als de keuken.

De Dressed Collection biedt de beste ontbijtschotels van porselein, glas, roestvrij staal en hout. Naast de charmante eierdopjes zijn er liefdevol gemaakte houten panelen en schalen met de titel "Dressed in Wood". Decoratieve en functionele hulpmiddelen die van elke maaltijd een belevenis maken.

Gekleed biedt gedetailleerde tafelartikelen voor dagelijks gebruik en elke gelegenheid. Van edele eierdopjes tot schattige suikerpotten en indrukwekkend bestek. De Dressed Collection groeit sinds 2011 voortdurend en voegt nieuwe en bijzondere tafelaccessoires toe.


 

Video van de "Gekleed" in Hout -Collectie

De Italiaanse sprookjesfiguur ontdekt het vakmanschap in beukenhout van Alessi. Tot de collectie van Marcel Wanders behoren diverse schalen en ontbijtborden met fraaie ornamenten decoraties en diverse voorraadpotten.

 

"Gekleed" voor het ontbijt - de collectie

Goedemorgen! Dankzij het fijne servies van Alessi kunt u altijd een esthetisch overdekte ontbijttafel aanbieden. Zie hoe de enkele eenheid van objecten zorgen voor een perfect gecomponeerde ochtend.

Designers