• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Alessi - Circus Collectie

Alessi - circusbanier 3840x1440

Circuscollectie van Marcel Wanders

Circus is de exclusieve collectie van Alessi, gemaakt in nauwe samenwerking met Marcel Wanders. Het is een serie die alledaagse vormen op een creatieve en innovatieve manier herinterpreteert met behulp van felle kleuren, waardoor producten ontstaan die opvallen en verrassen.
De Circus collectie van Alessi omvat een kleurrijke selectie van kommen, keukendozen, universele dozen, trays, borden, borden, ijsemmers, flessenkoelers en wijnkoelers. Alessi en Marcel Wanders wilden echter een collectie creëren die niet alleen bestaat uit eenvoudige dozen, trays en borden. Uit dit idee zijn stijlvolle objecten in spectaculaire vormen en kleuren voortgekomen: Cirkels, strepen, strepen, ruiten en plakken doen denken aan kostuums, slingers en de circustent in wit, zwart, geel, rood en goud. Het spektakel en het unieke karakter van het circus is terug te vinden in de collectie.

Limited Edition Verzamelobjecten

Naast de circuscollectie is er een gelimiteerde oplage met elk 999 exemplaren van vijf circuspersonages ontworpen. Candyman, Ringleader, Ballerina, Strongman en The Jester zijn iconische figuren van het circus, die zich kenmerken door hun unieke verschijning. Ook heeft elk van de karakters een doel. De nar of nar is een kurkentrekker, Strongman wordt een notenkraker, Ballerina is een muziekdoos, de Ringleader is een tafelbel en de Candyman is natuurlijk een snoepdispenser.
De Circuscollectie creëert een circuswereld die de moeite waard is om te verkennen. Intensief werk zit achter elk object en iedereen kan een verhaal vertellen. Op deze manier worden alledaagse voorwerpen unieke objecten die telkens weer inspireren op het nieuwe.


 

Circuscollectie van Marcel Wanders

Circus is de exclusieve collectie van Alessi, gemaakt in nauwe samenwerking met Marcel Wanders. Het is een serie die het alledaagse materiaal roestvrij staal op een creatieve en innovatieve manier herinterpreteert met behulp van felle kleuren, waardoor producten ontstaan die opvallen en verrassen.

Designers