• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Hoe vindt u de ideale toiletpapierhouder voor uw badkamer?

  1. Toiletpapierhouder - De juiste oplossing voor elke badkamer
  2. Toiletpapierhouders die bij uw woonstijl passen

1. Toiletpapierhouder - De juiste oplossing voor elke badkamer

De toiletpapierhouder is misschien wel het meest onderschatte product in onze huizen. Maar zo'n klein dingetje kan een wereld van verschil maken. Eerst en vooral zijn toiletpapierhouders natuurlijk praktisch. Maar ze kunnen ook de look van uw badkamer verfraaien.

Voor kleinere badkamers wordt een hangende versie aanbevolen. Zo wordt de weinige beschikbare ruimte optimaal benut.

Staande versies van de toiletpapierhouder daarentegen zijn opvallender en nemen meer vloerruimte in de badkamer in beslag. Maar ze hebben ook andere voordelen: de meeste staande versies hebben extra opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld reserverollen. Er zijn ook staande toiletpapierhouders met een toiletborstel. Dit betekent dat u twee belangrijke dagelijkse dingen in één heeft.

2. Toiletpapierhouders die zich aanpassen aan uw woonstijl

Zelfs als u bij toiletpapierhouders minder denkt aan het ultieme designmeubel, hoeft u qua uiterlijk geen concessies te doen. Natuurlijk is de toiletpapierhouder eerst en vooral een praktisch product. Toch kan hij optimaal worden aangepast aan de bestaande woonstijl en valt hij niet onaangenaam op.

Heeft u al bestaande armaturen in uw badkamer? Stem vervolgens uw nieuwe toiletpapierhouder af op de bestaande elementen van uw badkamer om een harmonieus totaalbeeld te krijgen .

Varianten van zwart metaal passen ideaal in industriële of Scandinavische badkamers. Toiletpapierhouders van hout zijn net zo geschikt voor de Skandi-stijl. Hout past ook perfect in badkamers in de landhuisstijl.

Voor moderne badkamers kunt u kiezen voor de klassieke materialen zoals metaal en kunststof. Als metalen toiletrolhouders te klassiek voor u zijn, vindt u zeker wat u zoekt in de plastic versies, die verkrijgbaar zijn in tal van trendy kleuren.

Het toiletpapier hoeft niet langer in het badkamerkastje of op de rand van de badkuip te staan. Met onze trendy toiletpapierhouders kunt u uw badkamer vakkundig accentueren en tevens opgeruimd houden.