• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Opslag

Iittala: Leimu, Menu, Vakka

Naar de producten

Klinkt vertrouwd? CD's liggen in de hoek, tijdschriften stapelen zich op de tafel op en kinderspeelgoed ligt verspreid over de vloer. Kortom, odds en ends zijn de bron van elke chaos en puinhoop. Nu is het tijd om alles netjes en opgeruimd te krijgen. Een goede manier om dit te doen zijn onze opslagmanden, dozen, koffers en containers. Ze zijn verrassend veelzijdig en bieden tal van mogelijkheden voor het creëren van bergruimte zonder dat dit ten koste gaat van de algehele uitstraling van uw appartement. En als de opbergdoos is uitgerust met een deksel, is het gemakkelijk om een nette en opgeruimde deksel op de kleine dingen van het dagelijks leven te plaatsen. Met een beetje fantasie kunnen opbergmanden en -dozen zelfs stijlvolle blikvangers worden die niet verborgen hoeven te blijven.

Stijlvolle gebruiksvoorwerpen voor het opruimen en organiseren van uw appartement

Voor kleine voorwerpen zoals foto's en documenten zijn opbergdozen en manden een must. De organisatoren en dozen van Muuto of Koziol zijn perfect om kleine spullen stijlvol op te bergen. De manden van Ferm Living en Menu bieden voldoende ruimte voor kussens en dekens. De Wire Basket verandert zelfs in een stijlvolle bijzettafel wanneer het bijpassende houten dienblad wordt toegevoegd. Met behulp van kleine opbergbakken en doosjes zoals die van Iittala kunt u uw badkamer inrichten en uw sieraden en cosmetica netjes en opgeruimd houden. Ontdek ons assortiment aan opslagtools om u te helpen georganiseerd te blijven.

Wilt u meer bergruimte in uw huis creëren? We hebben een aantal ideeën voor je verzameld in onze blogpost "Room Wonder: 7 Tips voor meer opslagruimte ".

Alle bijdrages van deze categorie Themawereld

Productcategorieën


Blog-bijdrages