• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Opbergdoos met deksel

Gerelateerde categorieën: Opbergdozen, kisten, Opbergmanden

De meeste appartementen van mensen zijn gevuld met veel kleine dingen die zich in de loop van de tijd opstapelen en zich blijven vermenigvuldigen - dit is een onvermijdelijk gevolg van het leven. Noodzakelijke dingen, souvenirs, geliefde spullen - er zijn veel dingen die onmogelijk weg te gooien zijn bij het schoonmaken van het huis, maar ze hoeven niet per se in de open lucht te staan. Vooral in de keuken, op kantoor en in de badkamer zijn er veel kleine voorwerpen die het algemene beeld kunnen verpesten. Opbergdozen met deksels helpen bij het organiseren van de plaats. Discreet, kleurrijk, helder van kleur, gemaakt van verschillende materialen en in verschillende maten - u vindt zeker een passende doos voor uw schatten.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Opbergdozen met deksels van karton, kunststof of hout

Sommige materialen zijn beter dan andere, afhankelijk van de functie en het gebruik van de doos. In badkamers is het bijvoorbeeld aan te raden om plastic dozen te gebruiken vanwege de hoge luchtvochtigheid. De fabrikant Nomess concentreert zich uitsluitend op de productie van deze praktische opbergdozen van kunststof - ook een transparante. Sommige opbergdozen hebben vakken en zijn geschikt voor sieraden en cosmetica.

Organisatorboxen die hun functie verbergen met een hoogwaardige uitstraling, subtiel en toch decoratief, zijn perfect voor de woonkamer. Hout ziet er ook uitstekend uit in de woonkamer en de slaapkamer! Het deksel van het Gemma doosje van Discipline is bevestigd aan het doosje met een magneet in het hout. Dit betekent dat deze opbergdoos eruit ziet alsof het een eenvoudig blok hout is - de perfecte plek om kleine schatten te verbergen.

Een kartonnen opbergdoos is geschikt voor een kantoor of studeerkamer: pennen, papier, ansichtkaarten en andere kantoorbenodigdheden verdwijnen discreet in een opbergdoos met bijpassend deksel. U kunt kiezen tussen een eenvoudige multifunctionele doos en een decoratieve blikvanger, afhankelijk van uw smaak - subtiel en monochroom zoals die van Hay en Applicata, of kleurrijk en met uitzonderlijke patronen zoals die van Remember en Marimekko.

Opslagdozen in onze Design Shop - Uw voordelen in een oogopslag

Wilt u een opbergdoos met deksel online kopen? Laat ons uw favoriet binnen enkele werkdagen bij u thuis bezorgen!