• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Rosti - Optima

16:6

Keukenserie van Rosti

Optima is een serie keukengadgets die zijn naam te danken heeft aan het optimale gebruik ervan. Rosti keukengadgets bieden tal van voordelen en passen perfect bij elkaar.

De Optima serie van Rosti biedt keukenhulp voor elke taak die tijdens het koken opkomt: niet alleen lepels, whisks en stamper zijn vertegenwoordigd, maar ook woklepels, skimmers en ander praktisch gereedschap. Een bijzonderheid: afhankelijk van het beoogde gebruik zijn de handgrepen van de Optima-gereedschappen verschillend gevormd om een optimale ergonomie voor elk product te garanderen.

Natuurlijk heeft Rosti als expert op het gebied van keukenproducten ook rekening gehouden met andere belangrijke eigenschappen: door hun nylon constructie zijn de keukengadgets hittebestendig en zacht voor pannen en potten met een anti-aanbaklaag. Het materiaal is uiteraard BPA-vrij, voedselveilig en kan gemakkelijk worden gereinigd in de vaatwasser. Het is nauwelijks nodig om te vermelden dat de gereedschappen van de Optima-serie met hun kleurcontrasterende handgrepen ook visueel perfect op elkaar aansluiten.