• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Normann Kopenhagen - Bell Lichten


Klokvormige armatuurserie

De Bell Armaturen zijn ontworpen in een iconische klokvorm en zijn versierd met liefdevolle details. De optische indruk van de hanglamp is robuust, het ontwerp eenvoudig. Met zijn gladde, afgeronde oppervlak ziet de lamp eruit alsof hij gegoten is.

In plaats van ze te verbergen, wordt de verbinding tussen de kabel en het lamphuis gemaakt door Normann Copenhagen. Bell pendelarmatuurserie op een moderne en ongewone manier. De ontwerpers Andreas Lund en Jakob Rudbeck hebben een nieuwe Bell biedt ruimte voor het ontwerp van het ophangsysteem.

Het contrast tussen de materialen zorgt voor een zeer actueel armatuur dat zijn tijd vooruit is.
De designarmaturen van Normann Copenhagen Bell zijn richtingsarmaturen die - afhankelijk van de kant van waaruit je ze bekijkt - hun karakter veranderen en nieuwe indrukken geven. Het heldere binnenwerk reflecteert het directe licht, dat zich in een conische vorm verspreidt en zorgt voor een goede verlichting van bijvoorbeeld de eettafel. Vooral de combinatie van verschillende maten maakt de Bell aan de blikvanger.

Andreas Lund en Jakob Rudbeck zeggen: "Ophanging of verbinding tussen kabel en armatuur zijn vaak geen ontwerpprioriteiten, maar eerder een noodzaak. Maar we hebben precies deze verbinding en het lamphuis in het ontwerp van het armatuur Bell gemarkeerd. Licht heeft een verenigende functie, net als de bel die, historisch gezien, mensen bij elkaar heeft geroepen door zijn klank. Met zijn belvorm Bell kan ook gebruikt worden om een gezellige oase te creëren in de kamer waar iedereen samenkomt."


Designers