• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Normann Kopenhagen - Hyg Meubelserie

Normann Kopenhagen - Hyg Meubelserie

Zitmeubilair met een Deens hygge-gevoel

Het typisch Deense hygie¨negevoel omvat veiligheid, warmte en comfort - de uitgangspunten hiervoor zijn Hyg serie zitmeubelen uit Normandië Kopenhagen.

Ontwerper Simon Legald heeft zich laten inspireren door het inmiddels internationaal bekende geluksgevoel van de Denen en heeft objecten gecreëerd die worden gekenmerkt door zachte silhouetten en uitnodigende vormen.

Hij legt uit: "Mensen die samen zitten, intense gesprekken met elkaar voeren en samen eten - dat is voor mij het toppunt van hygie¨ne. Het was daarom duidelijk dat de Hyg serie biedt ook een setting voor dit soort ervaringen. Het gevoel van hygie is niet alleen verbonden met de visuele ervaring van het ontwerp - het omvat het hele zintuiglijke spectrum. Er is intensief gewerkt om de stoel zo te ontwerpen dat hij rust en ondersteuning biedt aan het lichaam - zodat het gewoon comfortabel is om er in te zitten".

Barstoelen, fauteuils en banken

Naast barstoelen en banken omvat de serie een draaibare loungestoel en een gestoffeerde eetkamerstoel. Dankzij de organische rondingen en de comfortabele zitschalen kunnen alle meubels even goed gebruikt worden in privé-ruimtes als in kantoren of restaurants.


Designers