Normann Kopenhagen - Vorm

Normann Kopenhagen - Formulierverzameling
Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Functionele &versterker; minimalistisch ontwerp

Form is een collectie minimalistische en functionele meubels van de Deense ontwerper Simon Legald voor Normann Copenhagen. Het op elkaar afgestemde eetkamermeubilair inspireert met een helder design en functionele details.

Langdurige materialen hebben een hoogwaardige afwerking. Het tijdloze design van stoelen, barkrukken en eettafels kan eenvoudig worden geïntegreerd in elk interieur.

Het bijzondere aan de collectie is de uitzonderlijke verbinding tussen de zitting en het onderstel. Door gebruik te maken van de stekkerverbinding lijkt het alsof de poten van de stoel letterlijk uit de zitschaal "groeien":

"Ik heb een techniek ontwikkeld die ervoor zorgt dat de verbindingen tussen het frame en de zitting een natuurlijk geïntegreerd onderdeel van het ontwerp vormen. Het frame wordt vastgezet door een enkele kunststof mal, waardoor het lijkt alsof het frame uit de schaal groeit. Dit geeft de ontwerpflexibiliteit en maakt het mogelijk om het frame op een groot aantal manieren te variëren. Form Chair is een combinatie van traditioneel vakmanschap en designgeschiedenis. Tegelijkertijd is het geheel uniek".

Handgemaakt van natuurlijk hout en duurzaam hard plastic en linoleum, benadrukken de materialen van de eetkamermeubelen de hoge kwaliteit van het vakmanschap en de tijdloze uitstraling.