• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Normann kopenhagen - Vorm

Normann Copenhagen - Form Collectie

Functioneel & minimalistisch ontwerp

Vorm is een serie minimalistische en functionele meubels van ontwerper Simon Legald voor Normann Copenhagen. Het gecoördineerde eetkamermeubilair inspireert met een helder design en functionele details.

Duurzame materialen voldoen aan een hoge kwaliteit van afwerking. Het tijdloze design van de stoelen, barkrukken en eettafels kan eenvoudig worden geïntegreerd in elk interieur.

Het bijzondere aan de serie is de unieke verbinding tussen zitschaal en onderstel. Door de stekkerverbinding lijkt het alsof de stoelpoten letterlijk uit de schaal "groeien":
"Ik heb een techniek ontwikkeld waarbij de verbinding tussen het frame en de zitschaal een natuurlijk onderdeel is van het ontwerp. Het frame is met de zitting verbonden door vier kunststof verbindingsstukken, waardoor de indruk ontstaat dat het frame uit de kuip groeit. Dit geeft het ontwerp een flexibiliteit die het mogelijk maakt om het frame naar believen uit te wisselen en aan te passen. De Form chair is een combinatie van traditioneel vakmanschap en designhistorie, maar is tegelijkertijd volledig uniek.

Gemaakt van natuurlijk hout en slijtvast hard plastic of linoleum met de hand gemaakt, benadrukken de materialen van de eetkamermeubels de hoge kwaliteit van het vakmanschap en de tijdloze uitstraling.