• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Iittala bril

Gerelateerde categorieën: glaswerk, Drinkglazen

De lange levensduur is een van de opvallende kenmerken van het Finse designmerk Iittala. Zowel op het gebied van duurzaamheid bij langdurig dagelijks gebruik als op het gebied van tijdloos design staan de producten van het merk Iittala bekend om hun duurzaamheid. Het ontwerp van Iittala bestaat al sinds 1881. In de afgelopen 135 jaar heeft Iittala vele andere keukengerei ontwikkeld die het koken mooier maken en het plezier op tafel brengen.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Iittala bril voor drinkgeluiden

De selectie van Iittala glazen is groot. Naast Designer Dinnerware vindt u hier het volledige assortiment drinkglazen voor uw glazenkast. Van normale waterglazen met karaffen tot wijnglazen met karaffen, drinkglazen, drinkbekers, drinkbekers of champagneglazen. In de brillencollecties van Iittala vindt u alles wat u nodig heeft voor uw dagelijks gebruik en brillen voor de feestelijke avonden.

1. Ontwerp &Collecties
2. Iittala assortiment producten
3. Prijs

1. Iittala bril - Scandinavisch design in combinatie met hoogwaardig materiaal

De Iittala wijnglazen van de Collectie Ultima Thule krijgen de vorm van het ijs van smeltende gletsjers. De transparante en vaatwasmachinebestendige glazen zijn verkrijgbaar in alle varianten - van een borrelglas tot de drinkbeker, de Collection Design uit de jaren zestig biedt veel verschillende glazen. De Essence bril heeft een radicaal eenvoudig ontwerp. Alle glazen - of Iittala wijnglazen of Iittala champagneglazen - hebben dezelfde bodem en dezelfde steel. De bekers hebben ook een geometrische basisvorm die is aangepast aan het gebruik ervan. Door het uitgebreide ontwerp kunnen alle glazen perfect met elkaar worden gecombineerd. De Senta Glass serie biedt delicate, feestelijke en vaatwasmachinebestendige glazen voor wijn en champagne, terwijl de Lempi Goblets in verschillende kleuren worden gemaakt voor dagelijks gebruik.

De Taika Collectie van Iittala is een serie serviesgoed gemaakt van vaatwasmachinebestendig porselein met design patronen van de ontwerper Klaus Haapaniemi. De Kastehelmi Collectie werd in 1964 ontworpen door Oiva Toikka. De glazen, kommen en borden hebben glazen druppels glas aan de buitenkant, waardoor ze er onderscheidend uitzien en heerlijk aanvoelen. De Kartio Collection is een serie drinkglazen, ontworpen door de ontwerper Kaj Franck in de jaren 50. De glazen worden gekenmerkt door hun geometrische eenvoud die perfect in de hand past.

In andere collecties vindt u Iittala glazen in klassiek Scandinavisch design, het materiaal in dik of fijn glas, met figurale en decoratieve patronen, met gekleurd glas, of met fantasievolle oppervlakken en designklassiekers en moderne creaties. Wanneer u een Iittala bril koopt, wordt uw glazenkast onmiddellijk aangevuld met een hoogwaardig design.

2. Iittala heeft veel te bieden

Iittala staat niet alleen voor brillen met een hoogwaardige afwerking en een uitstekend design. De ontwerper Alvar Aalto ontwierp zijn beroemde vaas met zijn organische vorm, die een klassieker van Fins design werd in 1936.. De Alvar Aalto Collection produceert de gebogen vorm van de vaas in vele andere producten. Lantaarns, dienbladen en schalen voegen zich bij de vaas en spelen met de golfvorm.
De collectie Iittala Citterio 98 is een bestekreeks van de Italiaanse ontwerper Antonio Citterio. Het klassieke en ingetogen design overtuigt zowel op feestelijke dagtafels als in het dagelijks leven. Vele andere gerenommeerde ontwerpers zoals Aino Aalto, Alfredo Häberli, Harri Koskinen of Tapio Wirkkala, maar ook vele anderen die verantwoordelijk zijn voor serviesgoed series, kookgerei collecties en collecties met namen als Tanssi, Vitriini en Sarjaton, behoren tot de makers van Iittala.

3. Prijs: Iittala bril - Voor ieder wat wils

Een redelijk geprijsde klassieker onder de Iittala brillen is onderdeel van de Kartio Collectie. Deze vaatwasmachinebestendige Iittala glazen van helder glas zijn eenvoudig en elegant. De redelijk geprijsde alledaagse glazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Kartio Collection biedt glazen en karaffen.

De Iittalaglazen in het middensegment uit de Taika Collectie hebben figuren en ornamenten in het glas geëtst, terwijl de glazen uit de Aarne Collectie klassiekers zijn. De edele glazen van het hogere prijssegment zijn geblazen en gemaakt van zeer dun materiaal en worden gekenmerkt door hun heldere, tijdloze vorm.

Iittala bril van Connox - Uw voordelen:

Winkeladvies bij Connox

U wilt een Iittala bril online kopen, maar u heeft ondersteuning nodig? Voel je vrij om op elk moment contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen en adviseren u graag, doen aanbevelingen en kunnen problemen snel oplossen.