Georg Jensen - Legacy

Georg Jensen - Legacy Collection - Banner


Elegante woonaccessoires

Alle eigenschappen en kwaliteiten waar Georg Jensen bekend om staat zijn verenigd in de Legacy collectie. De veilige lijnen die de legendarische contouren van de Deense fabrikant vormen, worden in elk stuk opnieuw gepubliceerd. Voor elegante woonaccessoires: Voor de schalen, vazen en kandelaars is gepolijst roestvrij staal gebruikt. Een glanzend oppervlak dat het elegante silhouet van de accessoires onderstreept. De zachte lijnen van de gewelfde lichamen gaan verder in vazen en potten, die gebruikt kunnen worden om kleine en grotere boeketten bloemen te presenteren. De massieve kandelaar is geschikt voor diverse lichtsamenstellingen die de eettafel of ladenkast benadrukken.

Ontwerp door Philip Bro Ludvigsen

Met de Legacy serie wilde ik mooie decoratieobjecten voor huizen maken met moderne ontwerpen. Ik geloof dat dit gelukt is, want overal waar ik dit ontwerp heb gepresenteerd met de prachtige vormen, die de omgeving weerspiegelen in glanzende, gebogen oppervlakken, kreeg ik spontane vreugde en positieve reacties. legde de ontwerper Philip Bro Ludvigsen uit.

De Georg Jensen ontwerpen smelten gemakkelijk samen tot een perfecte compositie, maar ook elk woonaccessoire heeft een sterke eigen esthetische aanwezigheid die prachtig alleen in de woonkamer geplaatst kan worden.


Designers