• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Georg Jensen - Olifant

Accessoires voor olifanten

De olifant voor het hele gezin: In 1987 ontwierp Jørgen Møller met zijn kleinkind de Elephant flesopener. In de daaropvolgende jaren kwamen er nog meer ontwerpen voor Georg Jensen en vandaag de dag is er een hele Elephant familie, waar elk lid zijn eigen speciale kenmerken heeft.

De olifant van Jørgen Møller is beroemd geworden met zijn verschillende verschijningsvormen - de iconische olifantenvorm is over de hele wereld bekend. De legendarische vorm is veelzijdig, ondanks zijn eenvoud, en kan zelfs een flesopener, zakhouder of spaarpot zijn.

Georg Jensen Elephant - de olifant voor de hele familie

Georg Jensen produceert de Elephant serie uit roestvrij staal, aluminium en leer, zo verfijnd als verwacht van het Deense design bedrijf. De materialen garanderen een lange levensduur, terwijl de Elephant ook een design statement kan zijn als hij gewoon op tafel staat.

En aangezien er al een hele kudde van hen is, zijn de schattige stamdieren iets voor het hele gezin: Kinderen genieten van de vriendelijke aantrekkingskracht van het kleine, onweerstaanbare slurfdier. Voor volwassenen is de Elephant een goed geproportioneerd designobject dat dankzij zijn ingetogen, harmonieuze vorm in elke woonkamer een prominente plaats inneemt.


Designers