• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Georg Jensen - Alfredo

Georg Jensen

De Alfredo collectie van Georg Jensen is ontworpen om uw dag stijlvoller te maken.

Dagelijkse rituelen bieden mensen een goed gevoel. Van de dagelijkse koffie in de ochtend tot de bereiding van eenvoudige maaltijden: de kleine dingen zijn de dingen die ons tot mylkoffie maken. Het idee van de Alfredo-collectie is dat mannen nog meer kunnen genieten van de dagelijkse rituelen als er een verband is met de gebruikte voorwerpen. Met deze gedachte ontwierp de ontwerper Alfredo Häberli de elegante en functionele producten uit de Alfredo collectie.

Vervaardigd uit tal van moderne materialen zoals porselein, stalen eikenhout, siliconen en glas, elk artikel uit de Alfredo-serie is veelzijdig en volledig functioneel. De gebruikte materialen vullen elkaar aan zodat de collectie eerder harmonisch dan homogeen is.

De collectie is ontworpen door de Zwitser Alfredo Häberli zodat alle producten bij elkaar passen. De Alfredo producten geven de speciale stijl aan de dagelijkse routine - een stijl die gemakkelijk van de keukenunit naar de eettafel wordt gebracht. Ze vormen een chique basis voor de moderne levensstijl en artikelen waar u na een korte tijd van gebruik niet meer zonder kunt.


Designers