ferm living - Verzamelen van verlichting

De basis van de Collect Lighting Pendant Lamp Serie zijn de wandcontactdoosarmaturen, die kunnen worden gecombineerd met de lampenkap van uw keuze. Vormen, kleuren en maten kunnen worden gekozen als in een modulair systeem.
Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Configureerbare hanglamp serie

De Socket Lamp maakt deel uit van de lichtcollectie door ferm Living en sensatie door zijn minimalistische design, maar ook door zijn speelse variatie. Met een decoratieve gloeilamp in retro-stijl, kan de goed gevormde fitting worden geïntegreerd in elke omgeving, zelfs solo zonder schaduw. Voor wie echter niet zonder lampenkap kan leven, biedt ferm Living ook de passende tinten: verschillende vormen, kleuren en afmetingen kunnen als in een modulair systeem worden geselecteerd, zodat een armatuur naar eigen smaak kan worden gecreëerd.

De Socket Pendant Lamp is altijd bezig met het bouwen van de lampvoet, die kan worden gecombineerd met de lampenkap van uw keuze. In een ensemble met verschillende vorm- en kleurcombinaties zullen de lampen ongetwijfeld ieders aandacht trekken.