• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

ferm Living - Plant Box Serie

ferm Living - Plant Box Serie

Plant Box Serie

The ferm Living Plant Box werd oorspronkelijk ontwikkeld door oprichter Trine Andersen als een plantenstandaard in drie verschillende vormen. Intussen is hij verkrijgbaar in 6 verschillende uitvoeringen. Door de creativiteit van de gebruikers ontwikkelde het zich al snel van plantenopslag tot een waar multitalent. We laten je zien hoe je de Plant Box in verschillende toepassingsgebieden en laat u inspireren door onze plantideeën.

ferm Living - Plant Box - Overzicht
  1. Plant Box
  2. Plant Box klein
  3. Plant Box met twee niveaus
  4. Plant Box rond
  5. Plant Box groot
  6. Wall Box

1. Plant Box - de klassieker

Heb je geen groene vingers? Wij hebben de juiste soort plant voor u: vetplanten. Ze zijn er niet alleen in vele variëteiten, maar ze zijn ook uiterst gemakkelijk te verzorgen en decoratief. Zorg ervoor dat vetplanten voldoende licht krijgen en dat u de planten regelmatig water geeft. De eerste Plant Box uit de serie biedt voldoende ruimte voor diverse planten.

Dat kun je Plant Box alleen als plantenstandplaats kan worden gebruikt, is dat al lang niet meer het geval. Veel ideeën zijn in de loop van de tijd geëvolueerd en ontwikkeld.

De Plant Box van ferm Living ziet er ook goed uit in uw kantoor. Gebruik de standaard, die bijna een designklassieker is geworden, om boeken, organizers en tekeningen op te bergen en ze altijd bij de hand te hebben. Met de bijpassende container, zoals bakken, deviders en containers kunt u Plant Box onder te verdelen en meer orde te scheppen.

Je wilt Plant Box het blijven versieren met planten en het tegelijkertijd als opslagruimte gebruiken? Kies voor een dienblad van messing, hout of marmer en gebruik de vrijgekomen ruimte als decoratie of als bijzettafeltje om uw kopje koffie op te zetten.
De verborgen opbergruimte onder het dienblad is perfect voor het opbergen van voorwerpen die u niet op het eerste gezicht wilt zien. Hier vindt u de accessoires voor de klassieker:

Het dienblad voor de Plant Box van ferm Living gemaakt van marmer
 
 

2. Plant Box Klein

De kleinste in de Plant Box familie: de Plant Box Klein. Hij kan overal worden geplaatst - in de keuken, in de badkamer, op de vensterbank of op het bureau. Een schaduwrijke plaats is voldoende voor de mozaïekplant, afhankelijk van het toepassingsgebied. Met zijn gekleurde aderen is het een echte blikvanger. Geef de plant regelmatig water, zodat de grond altijd licht vochtig is - zorg ervoor dat er geen waterverzadiging optreedt.

Door zijn kleine formaat kunt u Plant Box overal bij je. Verzamel je schoonmaakspullen, zoals schoonmaakmiddelen, sponzen en handdoeken. Het maakt niet uit welk gebied in het appartement u schoonmaakt - verzameld in de Plant Box Klein, je hebt alles op één plek.

3. Plant Box met twee niveaus

Wat is er beter dan kruiden en groenten kweken? Je hebt geen grote tuin met een enorme moestuin nodig. De Plant Box is ideaal voor het planten van zaden en het uitbreiden van uw eigen kruidenvoorraad. Plaats de Plant Box met twee niveaus op je balkon en geef de zaden regelmatig water. Na korte tijd zullen de eerste kruiden groeien. Als u geen balkon of terras heeft, plaats dan de Plant Box in je keuken. Zorg ervoor dat de kamer overstroomt met licht.
Ben je te ongeduldig om nog even te wachten? Koop direct kant-en-klare kruiden of aardbeien en plant ze.

Gebruik de twee niveaus in de badkamer door uw cosmetische producten bovenop te plaatsen om uw huid en lichaam te verzorgen. Beneden vinden handdoeken en manden hun plaats.

4. Plant Box rond

De langgerekte vorm van de Plant Box vindt niet overal zijn plaats. Voor dit geval heeft Ferm Living de ronde Plant Box in het assortiment.

Waarom gebruik je het niet als een decoratief object? Ook de ronde Plant Box kan worden gebruikt voor opslagdoeleinden en als decoratieve doos Het hoeft niet altijd veel te zijn. Een boek, een vaas en een beeldje zijn voldoende om de kamer meer karakter te geven.

 
 

5. Plant Box groot

Vind je het kleurrijker? Plant wilde bloemen op uw eigen balkon en breng de natuur in uw huis. De diepte van de container maakt ruimte voor planten en bloemen met langere wortels. Zaai korenbloemen, klaprozen of madeliefjes.

Bij de ingang ontbreekt meestal een plank om zaken als sleutels, portefeuille of jas op te bergen. De Plant Box Groot met de extra lade is ideaal. De voorwerpen verdwijnen niet in de doos en hij biedt een grote opslagruimte. Pot een plant in de extra doos, die verkrijgbaar is als accessoire. Wees niet bang om een grotere te nemen. Door de geringe hoogte van de Large Box staat de plant direct op hoofdhoogte en is er zicht op het groen.

 
 

6. Muurdoos

Zoals de naam al doet vermoeden, was de Wall Box oorspronkelijk bedoeld om aan de muur te worden bevestigd - ook op de vloer is hij een echte blikvanger. Een grote plant ziet er geweldig uit. De grote bladeren en ver reikende takken geven uw huis een jungle-achtige sfeer. Succulenten of andere hangende planten zijn geweldig voor aan de muur. Zo krijgt elke kale muur een groene blikvanger.

In de badkamer heb je producten nodig die snel bij de hand zijn. Gebruik de Wall Box als een plank voor shampoo en douchegel. De diepe doos ziet er netjes en eenvoudig uit.