• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

ferm Living - Kids

ferm Living - Kinder collectie

Kleurrijk ontwerp voor kinderen

Vormen uit de Scandinavische natuur zijn de inspiratiebron voor de grafische patronen en motieven die de Kids collectie van ferm Living sieren.

Het gelach van de kinderen stroomt je tegemoet als je de deur opent naar het universum van ferm Living voor de allerkleinsten van het gezin. De kamer is gevuld met de meest uiteenlopende en speelse patronen en kleurencombinaties, die overeenkomen met de onschuldige geest van het kind en waar spelen en dagdromen de agenda bepalen.

Creativiteit & Functionaliteit gaat hand in hand

Het dagelijkse leven met kinderen is vol gezelligheid en plezier - maar ook boordevol logistieke en praktische taken. Voor ferm Living is het creëren van ruimte voor leven, spel en verbeelding een topprioriteit in hun ontwerpen. Maar bijna even belangrijk is dat creativiteit en design hand in hand gaan met functionaliteit en hoge kwaliteit van alle gebruikte materialen.

Gecertificeerde, ecologische materialen

ferm Living hecht er veel belang aan dat alle kinderproducten gecertificeerd zijn en dat ecologische materialen worden gebruikt. Dit is de enige manier om een collectie van hoge kwaliteit te garanderen waarvan kinderen zullen genieten.