ferm leven - Kinderen

ferm Leven - Kinderen Collectie
Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
Nieuw
sorteren: Populariteit  


Kleurrijk ontwerp voor kinderen

Vormen uit de Scandinavische natuur hebben de grafische patronen en motieven die de Kids-collectie van ferm Living sieren, geïnspireerd.

De lach van de kinderen stroomt naar je toe als je de deur opent om het Living-universum voor de jongste leden van het gezin te fermenteren. De ruimte is gevuld met de meest uiteenlopende en speelse patronen en kleurencombinaties, die overeenkomen met de geest van het onschuldige kind en waar spel en dagdromen de agenda bepalen.

Creativiteit & Functionaliteit gaat hand in hand

Het dagelijks leven met kinderen is vol gezelligheid en plezier - maar ook met logistieke en praktische taken. Voor Ferm Living is het creëren van ruimte voor leven, spel en fantasie een topprioriteit in hun ontwerpen. Maar bijna net zo belangrijk is dat creativiteit en design hand in hand gaan met functionaliteit en hoge kwaliteit van alle gebruikte materialen.

Gecertificeerde, ecologische materialen

ferm Living hecht er veel belang aan dat alle kinderproducten gecertificeerd zijn en dat er ecologische materialen worden gebruikt. Dit is de enige manier om een kwalitatief hoogwaardige collectie te garanderen waar kinderen van zullen genieten.