• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

eierdopjes

Gerelateerde categorieën: Gerechten, Koffie, Espresso

Eierdopjes zijn meer dan een houder voor het gekookte ei. Met hun originele ontwerpen zijn ze een echte blikvanger op de ontbijttafel. Ontdek onze eierdopjes in vele verschillende designs!

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Eierdopjes - tafelaccessoires met charme en stijl

In de 1e6. Eeuw werden eierdopjes in aristocratische kringen beschouwd als statussymbool, maar vandaag de dag zijn ze een integraal onderdeel van elk ontbijtschotel. In een kopje kan het ei rechtop blijven staan tot je het met plezier hebt opgeschept. Een eierdopje in een smaakvol design is echter veel meer dan alleen een sobere houder voor een gekookt ei. Een prachtig gedekte tafel, waarop de gevulde eierdopjes naast het design servies staan, belooft ook bij het ontbijt rust en comfort.

Wij helpen u graag bij het vinden van uw nieuwe eierdopje:

1. Geavanceerde bekers met praktische functies
2. Eierdopjes: van eenvoudig tot ongewoon

3. Waar staat het eierdopje op de gedekte tafel?

4. Grootte van de beker

5. Prijs


1. Verfijnde eierdopjes met praktische kenmerken

Sommige bekers worden gekenmerkt door speciale eigenschappen die de bereiding vergemakkelijken. De design bekroonde Eiko eierdopjes van Depot4Design hebben vier functies tegelijk. Hang de kleurrijke eierdopjes in de pan om te koken; dankzij de verschillende kleuren kunt u de individuele kooktijd perfect regelen. De eieren blijven dan in de houder om te doven, zodat u ze onmiddellijk vers op tafel kunt serveren. De functionele set van 4 stuks van stevig plastic wordt aangevuld met eierlepels en peper- en zoutvaatjes, die u kunt kiezen in uw persoonlijke favoriete kleur.

Als je graag je ontbijteitje in elkaar slaat, dan is de Alessi Dressed egg cup de juiste keuze voor jou. De ongebruikelijke vorm in combinatie met de bijpassende tiklepel maakt dit model in wit of zwart tot een stijlvol geschenk.

Wij bieden zowel eierdopjes met een klassieke standaard als stapelbare modellen of modellen met een schap. Eierdopjes met een dienblad zijn praktisch omdat de schaalresten hier schoon kunnen worden gedeponeerd. Deze modellen vragen meer ruimte op tafel. Of het nu als een enkel stuk of als set, voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden - hier vindt u uw favoriet.

2. Eierdopjes: van eenvoudig tot ongewoon

Vroeger waren eierboeren een luxe product gemaakt van echt goud of het fijnste zilver. Vandaag de dag zijn er eierdoppen in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Kies tussen klassieke witte porseleinen eierdopjes, moderne modellen met kleurrijke patronen of originele siliconen cups. Soms zijn ze hoekig en opvallend, soms rond en grappig, soms cilindrisch en terughoudend in ontwerp. Blijf in een goed humeur met de set van 2 series van Bjørn Wiinblad. De rijkelijk versierde porseleinen voorwerpen zijn een blikvanger op de ontbijttafel dankzij hun vogelvorm. Als onderdeel van een serie serviesgoed kunt u kiezen voor eierdopjes die passen bij uw bestaande serviesgoed. Wie veilig wil zijn in de grote selectie, is aan te raden met een eierdopje van roestvrij staal of aluminium. Dit metaal, glanzend gepolijst of gewoon mat, kan prachtig worden gecombineerd met bestaand serviesgoed.

Zorg er bij het kiezen van uw eierdopje voor dat uw model vaatwasmachinebestendig is. Materialen zoals porselein, silicone en plastic kunnen meestal veilig in de vaatwasser worden gereinigd. Aluminium bekers daarentegen moeten met de hand worden gewassen omdat ze oxideren en verkleuren in de machine.

3. Waar staat het eierdopje op de gedekte tafel?

Voor het perfecte ontbijt gebruikt u één klein bordje per persoon en een kopje koffie of thee met schotel rechtsbovenin. Linksbovenaan kun je een sapglas plaatsen. Aan de rechterkant van het bord wordt een mes geplaatst met de snijkant naar binnen gericht, op de schotel wordt een koffielepel geplaatst. De eierboer wordt links van het kopje geplaatst, de eierlepel rechts van het mes. Andere gebruiksvoorwerpen zoals een zoutschudbeker, een melkkan of karakteristieke broodmanden hebben heerlijke dingen klaar voor een geslaagd ontbijt. Tip: Naast de pure maaltijd zijn eierdopjes versierd met bloemen, kruiden of naamplaatjes populair als originele tafelversiering voor Pasen!

4. Grootte van de beker

Voordat u koopt, moet u overwegen hoeveel ruimte op uw tafel beschikbaar is. Voor eierdopjes met een dienblad is het het beste om meer ruimte in te plannen dan voor slanke eierverzorgers met een standaard. Als u uw serviesgoed naast het ontwerp van de kopjes wilt laten zien, moet de tafel groot genoeg zijn. Scandinavische fabrikanten zoals Georg Jensen bieden geweldige ideeën voor elegante en ruimtebesparende varianten.

De kleine designobjecten in cup- of ringvorm hebben slechts een kleine diameter en zijn toch multifunctioneel: Dips, desserts of snoepjes kunnen op fantasierijke wijze in schaalvormige eierdopjes met voldoende diepte worden geplaatst.

5. Prijs

Door de diversiteit van onze productontwerpen hebben we bij Connox voor elk budget iets te bieden. In het basisgebied kunt u designproducten krijgen voor minder dan vijf euro, terwijl de individuele stukken en sets in het midden prijssegment beschikbaar zijn voor ongeveer 20 euro. Voor edele exemplaren zoals het tweedelige Marianne Brandt eierdopje moet u meer plannen. Dit expressieve roestvrijstalen model van Alessi overtuigt door zijn eenvoud en functionaliteit.

Connox - Uw voordelen in een oogopslag

U kunt nauwelijks kiezen tussen zo'n extravagant uniek stuk en een discrete set? U kunt te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan u met raad en daad bij met advies en actie voor uw aankoop, geven aanbevelingen en kunnen vragen snel oplossen. Laat ons uw gewenste product comfortabel en binnen enkele werkdagen direct bij u thuis bezorgen!