• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Grappige geschenken


Veel plezier in stijl: grappige cadeaus

Ongebruikelijke cadeaus die de ontvanger aan het lachen maken en toch op de een of andere manier nuttig zijn, zijn een creatief idee voor veel gelegenheden. Grappige geschenken voor een 1 8. verjaardag of een bruiloft, voor een kleine portemonnee of een groter budget: in de Connox online shop vind je vast en zeker precies wat je zoekt!

Grappige cadeaus van bekende merken - niet iedereen heeft ze!

Het traditionele merk Rosenthal , dat al 130 jaar bekend staat om zijn fijne porselein met delicate ontwerpen, laat zien dat nut en plezier elkaar niet hoeven uit te sluiten. De designgerichte tasvazen van robuust ogend keramiek zijn net zo'n populair cadeau-idee als de vazen uit de serie "Fast" : geestige en innovatieve highlights voor thuis of op kantoor, die ook perfect zijn voor een vakkundige stijlbreuk tussen strakke lijnen en fantasierijk design. De Deense ontwerper Essey toont ook creativiteit die stijlvol gecombineerd kan worden met praktisch nut. Een overtuigend voorbeeld hiervan is de Bin prullenmand van Essey : een klein kunstwerk dat zijn nut visueel benadrukt en een heel speciaal tintje geeft aan elk kantoor. Het Italiaanse bedrijf Alessi vertrouwt onder andere op de verbeeldingskracht van zijn klanten en biedt hen met de Blank Wall Clock van Alessi een elegant, eenvoudig medium dat steeds opnieuw kan worden vormgegeven en geen grenzen stelt aan de fantasie van het individu.

Geestige geschenken in een elegante stijl voor mannen en vrouwen

Kleine geschenken houden vriendschappen levend, maar de vraag rijst vaak wat het "juiste" geschenk is. De Deense ontwerper Hay laat zien dat geestige cadeaus niet per se geassocieerd hoeven te worden met grappige spreuken op koffiemokken. Een van de populairste stukken van dit gerenommeerde bedrijf is de Wooden Hand - een anatomisch correcte menselijke hand van fijn hout. Het is niet alleen geschikt als model voor kunstenaars, maar biedt ook een extra gebruik met een lachfactor; bijvoorbeeld als plek om je ringen op te bergen of als houder voor vaak gebruikte pennen. Decoratief is het zeker!

In de Connox online shop vind je grappige cadeaus voor elk budget - laat je inspireren en profiteer van de vele voordelen!

Geschenken in de woonwinkel - jouw voordelen