• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Kleine geschenken


Kleine cadeaus - Geven is een zaak van het hart

Je hebt niet altijd grote cadeaus nodig om vrienden en familie je waardering te tonen. Zelfs kleine cadeaus kunnen harten sneller doen kloppen. Het gezegde "het is de gedachte die telt" geldt zeer waar. Laat uw dierbaren zien dat u aan hen heeft gedacht - misschien met een klein bring-along geschenk. Een kleine tip: Denk bij het kiezen van een cadeau aan de smaak van de ontvanger. Laat u inspireren door onze selectie.

Kleine cadeaus in de Home Design Shop - Een overzicht van uw voordelen

Geven tijdens het vakantieseizoen

Er is geen ander moment dat er zoveel geschenken worden gekocht als tijdens het vakantieseizoen. In 2014 bedroeg de detailhandelsverkopen 80 miljard euro. Hoe langer we mensen kennen, hoe moeilijker het is om geschenken voor hen te vinden. We hebben geen ideeën meer. Gepersonaliseerde geschenken zoals vouchers zijn een goede optie voor deze gevallen. Ze vermijden de faux pas van een saai of generiek geschenk. Met onze Connox Cadeaubonnen maakt u elke ontvanger blij. Afhankelijk van uw budget kunt u een bedrag kiezen tussen 20 en 200 euro. Kies uit verschillende ontwerpen voor de voucher.

Bring-along Gifts - Wat te geven aan uw gastheer?

Als je uitgenodigd wordt voor het diner is het een beleefd gebaar om een klein cadeautje mee te nemen voor je gastheer. De Free Key Key Ring van Troika is een eenvoudige versie geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het is niet moeilijk om iets naar de smaak van de ontvanger te vinden. Een andere oplossing zijn kaarsen en kandelaars. Het zijn stijlvolle tafeldecoraties op uw eettafel en kunnen ook op andere plaatsen gebruikt worden. Zo heeft de Iittala Kivi Votive Candle Holder bijvoorbeeld enthousiasme opgeroepen door zijn uniciteit. Het is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Welk kleurenconcept uw gastheer ook verkiest, u vindt zeker iets dat bij de Kivi Votive Candle Holders past.

Kleine geschenken voor mannen en vrouwen

Bij het geven moet je over het algemeen rekening houden met het verschil tussen mannen en vrouwen. Terwijl mannen vaak de voorkeur geven aan technische snufjes, vinden vrouwen ze vaak saai. Toch zijn er geschenken die helpen in het dagelijks leven van iedereen. Zo hebben bijvoorbeeld verstrengelde kabels invloed op beide geslachten. Met de Bluelounge CableBox Mini kun je lelijke laders en kabels voor je smartphone, iPod en Co.

Geef iets uit je hart. Maak van uw geschenken iets dat vreugde brengt. Of het nu gaat om kerstcadeaus of verjaardagscadeaus, wij hebben voor elke gelegenheid de juiste keuze.

Wilt u kleine cadeaus online kopen? Laat Connox ze binnen enkele werkdagen comfortabel bij u thuis afleveren.