• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Grappige geschenken


Grappige geschenken - Geef het geschenk van de lach

Een glimlach zegt meer dan duizend woorden. Zet bijvoorbeeld een glimlach op het gezicht van het verjaardagskind. Wat er ook gevierd wordt: een hartelijke lach is een verrijking en zorgt voor een uitbundige sfeer. Grappige geschenken hoeven geen grapjes te zijn. Ze kunnen goed worden ontvangen met een speciale pizzazz, een verborgen toegevoegde waarde of een afwijkend idee. In het brede assortiment van dergelijke producten is het gemakkelijk om te verdwalen in de zoektocht. Om de beslissing een beetje te vergemakkelijken, hebben we onze favorieten voor u samengesteld.

Grappige geschenken in onze Interior Design Shop - Uw voordelen in een oogopslag

Grappige geschenken met toegevoegde waarde

Natuurlijk is een lach of glimlach op een feestje leuk. Grappige geschenken moeten echter meer zijn dan een kortstondige grap. Een praktisch gebruik is essentieel voor een echt goed cadeau. Het moet de ontvanger immers lang gelukkig maken. Let bij de aankoop op de hobby's, interesses en smaken van de ontvanger. Ze zijn meestal een goede indicator van wat ze wel en niet leuk vinden. Bijvoorbeeld, een animatiefanimator zal zeker houden van een Monkey Business Geppeto's Sharpener. Het ontwerp van de slijper is gebaseerd op het sprookje Pinocchio. De pen wordt eenvoudigweg in de slijper gestoken en fungeert als een 'neus', bij het draaien wordt hij geslepen.

Ezelproducten - Geschenken met geheugenpotentieel

De fabrikant Donkey Products heeft het zijn plicht gemaakt om 'producten te ontwikkelen die het gemakkelijker maken om tegelijkertijd een blijvende indruk achter te laten'. De fabrikant is zich er altijd van bewust dat geschenken leuk moeten zijn bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Bijvoorbeeld, de Donkey Products Burn your Money zijn altijd goed voor een lach. Waarom niet eens de open haard aansteken met euro- of dollarbiljetten. De aanstekers zijn goed voor iets en zorgen tegelijkertijd voor een lach bij de open haard.

Wilt u uw volgende feestje lachen en online grappige cadeaus kopen? Laat ze binnen enkele werkdagen bij u thuis bezorgen door Connox.