• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Geschenken voor 18e verjaardag


Geschenken voor 18e verjaardag - Spectaculaire blikvangers en meer

Een 18e verjaardag is een heel bijzondere dag, die in het leven van ieder mens gevierd moet worden. Er wordt gezocht naar unieke geschenken die bij de gelegenheid passen: individueel geselecteerd en toch nuttig. Stijlvolle meubels zijn net zo goed denkbaar als innovatieve en aantrekkelijke reisideeën die niet iedereen heeft. In de online shop van Connox vindt u veel verschillende cadeau-ideeën - laat u inspireren!

Op zoek naar gezellige hoogtepunten voor een studentenkamer?

18e verjaardagscadeaus zijn vaak een uitdaging voor de schenker. Modern en ruimtebesparend meubilair is een leuk idee, vooral wanneer jonge volwassenen het huis verlaten om in de nabije toekomst op een andere plaats te gaan studeren. Studentenkamers zijn vaak klein en vereisen originele ideeën die niet op gemak bezuinigen. De Original bonenzak van Fatboy biedt verschillende voordelen: hij heeft subtiele en heldere kleuren, is gemakkelijk schoon te maken en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Op zoek naar cadeaus voor haar specifiek? De Panton Chair van Vitra is een even stijlvolle en toch heel bijzondere stoel: de stoel verrast door zijn vloeiende vorm van slechts één materiaal. Ook voor de studentenkamer is de Boekentoren van Haseform gemaakt: ruimtebesparend en vrijwel onzichtbaar, het wordt al snel een onmisbare plek voor boeken.

18e verjaardagscadeaus in onze interieurwinkel - uw voordelen

Creatieve geschenken voor hem

De krukken en banken in de Swedese Log zitmeubelserie zijn echt uniek en brengen een stukje natuur in de woonkamer: de meubels zijn niet alleen verrassend door hun onconventionele vorm, maar zijn ook gemaakt van eikenhout en natuurlijk gelakt. Het is ook leuk dat ze worden aangeboden als krukje of bankje in twee maten. De meubels zijn geschikt voor kleinere ruimtes of kunnen worden gecombineerd tot originele zitmeubelen. Reisliefhebbers kunnen bewonderende en misschien zelfs jaloerse blikken van bezoekers inspireren. Dit wordt verzekerd door de Scratch Map by Luckies, die een heel speciaal doel dient. Bezochte locaties en bijbehorende informatie kunnen op deze visueel mooie wereldkaart met fijne gouden coating worden opengegooid. Een zeer persoonlijk en individueel geschenk voor reizigers uit de echte wereld en degenen die dat willen worden. Meer creatieve 18e verjaardagscadeaus vindt u hier in onze winkel.