• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Audo - Umanoff Collectie

Audo - Umanoff Collectie

Meubels en woonaccessoires van luxueuze materialen

De Umanoff Collection van Audo vernieuwt klassieke ontwerpen met behulp van luxe materialen zoals messing, marmer, leer en walnoothout. Arthur Umanoff, een Amerikaanse industrieel ontwerper uit de jaren 50 en 60, zit achter de ontwerpen. Een van de pioniers van de globale design beweging, Umanoff schuwde versiering en versieringen ten gunste van een strakke, gestroomlijnde look voor zijn ontwerpen.

Ondanks de strakke vormentaal overtuigen Umanoffs objecten evenzeer door een tijdloze, warme uitstraling en subtiele functionaliteit. Het resultaat zijn unieke meubels en accessoires die charme en elegantie verlenen aan zowel particuliere als openbare ruimtes: of het nu gaat om een wijnrek met flessenhouders van leer, hoge plantenpotten van rotan of ranke koperen hanglampen met details van walnoothout.

Arthur Umanoff was ervan overtuigd dat design niet alleen mooi en functioneel moet zijn, maar ook haalbaar. Met behulp van natuurlijke materialen en vernieuwde methoden om traditionele meubelstukken te herdefiniëren, creëerde hij veelzijdige ontwerpen voor in huis.